9 noiembrie 2017 10:47

"Sa te tot trezesti cu asemenea mic dejun!" Un fost campion mondial s-a facut de ras pe internet! Ce au descoperit fanii


	"Sa te tot trezesti cu asemenea mic dejun!" Un fost campion mondial s-a facut de ras pe internet! Ce au descoperit fanii

Unul dintre cei mai buni boxeri din toate timpurile a comis-o pe net!

Marti, 21 noiembrie, in direct la PRO TV: Sevilla - Liverpool in UEFA Champions League! Bucurati-va de fotbal!

Ricky Hatton, cel care este clasat de BoxRec pe primul loc in clasamentul all-time al boxerilor englezi la categoria light welterweight, si-a incheiat cariera intr-un mod controversat - la 3 ani dupa ce isi anuntase retragerea din box, el a revenit si a ost invins in primul si ultimul sau meci de un luptator mai putin cunoscut, Vyacheslav Senchenko.

Hatton a fost implicat si intr-un scandal cu drogurile si a disparut o perioada din prim-plan. Mare fan al celor de la Manchester City, Ricky Hatton ramane insa un nume important pentru englezi iar acestia sunt foarte atenti la tot ce face fostul boxer.

Ultima patanie - o postare pe Instagram! Hatton a urcat o poza cu o femeie in lenjerie care pregatea oua-ochiuri alaturi de mesajul: "Sa te tot trezesti cu asa mic dejun" era mesajul lui Hatton, pornind o noua controversa. Multi fani l-au felicitat pe Hatton pentru "noua cucerire", insa trucul lui a fost dat destul de rapid in vileag. Poza postata de Hatton era una care circula pe internet din 2015! "Stim cu totii ca nu esti suficient de inalt pentru a face o astfel de poza" au ras fanii de Hatton.

FULLSCREEN
"Sa te tot trezesti cu asemenea mic dejun!" Un fost campion mondial s-a facut de ras pe internet! Ce au descop
  • /
Citeste si:
0 comentarii
Românul acceptat la 8 ani în MENSA. ”Eram singurul copil de acolo. Restul aveau 60 de ani”
BRAT