Vrea sa fie presedintele SUA, dar a comis un gest INCALIFICABIL! Si-a batut joc de statueta Grammy in cel mai OBSCEN mod. "Eu sunt noul Moise!"

Kanye West Virale Vrea sa fie presedintele SUA, dar a comis un gest INCALIFICABIL! Si-a batut joc de statueta Grammy in cel mai OBSCEN mod. "Eu sunt noul Moise!"
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Septembrie 2020, 13:32
Data actualizarii: Joi 17 Septembrie 2020, 13:35

Rapperul Kanye West a starnit o adevarata furtuna in mediul online dupa ce s-a filmat urinand pe unul dintre premiile sale muzicale.

Sotul celebrei Kim Kardashian incearca probabil sa-si sporeasca popularitatea in vederea alegerilor prezidentiale din Statele Unite, la care si-a anuntat candidatura. Kanye West (43 de ani) a depasit insa orice limita cu ultima sa "realizare", o forma de protest nemaivazuta.

Mai precis, Kanye West apare intr-un material video in care lasa de inteles ca urineaza pe o statueta Grammy (premiu pe care l-a castigat de peste 20 de ori) aflata intr-o toaleta. Suprarea americanului provine din modul in care sunt facute contractele cu principalele case de discuri de peste Ocean. "Imi pun viata in pericol pentru ai mei. Industria muzicala si NBA sunt nave moderne de sclavi. Eu sunt noul Moise", a scris Kanye pe Twitter.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!