Un barbat a vrut sa-si mareasca BUZELE, dar s-a AUTOMUTILAT. N-o sa-ti vina sa crezi pentru ce era destinata CREMA!

tiktok CREMA Virale Un barbat a vrut sa-si mareasca BUZELE, dar s-a AUTOMUTILAT. N-o sa-ti vina sa crezi pentru ce era destinata CREMA!
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 24 Ianuarie 2021, 15:35
Data actualizarii: Duminica 24 Ianuarie 2021, 15:40
Un tanar a dorit neaparat sa umble la dimensiunea buzelor, dar metoda aleasa n-a fost cea mai fericita.

Unul dintre cele mai ciudate clipuri de pe platforma TikTok ni-l prezinta pe utilizatorul Jerry Mal in timpul unei interventii mai putin obisnuite pentru un barbat. Totusi, daca a ales sa aiba buzele mai mari, respectivul ar fi trebuit sa nu recurga la improvizatii.

Mai exact, inspirandu-se dintr-un film pe care l-a vazut, Jerry a folosit o crema care stimuleaza erectia, astfel ca efectul vasodilatator al acesteia l-au desfigurat pe tanar la nivelul buzelor. "Simt niste furnicaturi, nu e groznic, dar vom vedea", a spus el in timpul operatiunii.

@jerrybmaldonado

Just getting ready hehe

♬ original sound - Skye

"Au trecut 5 minute si deja sunt prea mari", a observat Jerry, inainte de a simti o arsura mai puternica. Videoclipul a fost unul de succes in mediul online, primind peste 600.000 de aprecieri. Totusi, pentru cine vrea sa faca la fel, inclusiv doctorii avertizeaza asupra faptului ca acea crema trebuie utilizata exclusiv in scopul pentru care a fost creata.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!