Virale

Transformare de nota 10! S-a saturat sa fie luata in ras de barbati si s-a apucat de sport! E incredibil cum arata acum: FOTO

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Iulie 2014, 12:36
Data actualizarii: Vineri 11 Iulie 2014, 12:42

A trecut prin momente grele atunci cand a fost parasita de prietenul sau, pentru ca, spunea el, ajunsese sa nu mai aiba deloc grija de ea. O tanara din America a decis insa ca nu mai poate sta asa si ca trebuie sa faca ceva, nu doar pentru viata ei sentimentala, dar si pentru sanatatea fizica.

S-a apucat imediat de sport, a inceput sa mearga la sala de cateva ori pe saptamana si sa tina o dieta stricta, recomandata de un specialist. Cu timpul, aceasta s-a indragostit de sport, iar totul s-a transformat intr-o pasiune, poate si din cauza rezultatelor care au venit incredibil de repede. Tanara s-a transformat complet, reusind sa slabeasca 30 de kilograme in timp record.

Si nu doar atat. Americanca a inlocuit toata masa adipoasa cu masa musculara, impresionand acum cu fizicul ei.

Acesta a renuntat complet la junk food, bauturi dulci si a inceput sa manance la ore fixe, respectand intrutotul orarul stabilit. Acum, tanara din imagine face senzatie pe internet cu transformarea sa, majoritatea celor care au vazut-o pe retelele de socializare spunand ca e nevoie de o vointa de fier pentru a face asa ceva.

Modifică setările cookies