Guinness Honor Uloth Virale

Tragedie invaluita in MISTER in imperiul Guinness! Ce s-a intamplat cu mostenitoarea de 19 ani

Au fost scoase la iveala detaliile mortii tinerei Honor Uloth (19 ani), una dintre mostenitoarele celebrei marci de bere neagra Guinness.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Noiembrie 2020, 14:36
Data actualizarii: Marti 17 Noiembrie 2020, 14:43

Honor era fiica cea mare a lui Rupert Uloth și Louisei Jane Guinness, membra a familiei cu acelasi nume care pastoreste o afacere inceputa in anul 1759. Din pacate, Honor a fost declarata decedata in aceasta vara la o varsta frageda, fara ca apropiatii sai sa ofere informatii despre ceea ce s-a intamplat.

Revista "People" a reusit insa sa desluseasca misterul, pe baza unui raport care face referire la moartea accidentala a tinerei. Conform acestor informatii, ea a fost gasita fara suflare, la miezul noptii zilei de 31 iulie, in piscina, in timpul unei petreceri de familie.

"În jurul orei 23:00 a părăsit cada cu hidromasaj pentru a merge la înot în piscină. La scurt timp după aceea, corpul lui Honor a fost găsit fără răspuns", sunt datele aparute in presa. In schimb, lipseste o referire la cauza oficiala a mortii, cel mai probabil aceasta fiind o lovitura la cap suferita in timp ce a intrat in piscina sau un accident in apa, care a provocat inecarea.

Modifică setările cookies