Kim Jong Un Coreea de Nord Virale

Se pregateste Kim Jong-un de RAZBOI?! Ultimul proiectil construit in Coreea de Nord este cel mai mare DIN LUME, poate ajunge in orice oras din SUA si omoara 2.5 milioane de oameni in cateva SECUNDE

Conducatorul nord-coreean detine cele mai mari proiectile nucleare din lume, care pot sterge de pe suprafata planetei orice oras din SUA!

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Octombrie 2020, 23:25
Data actualizarii: Luni 12 Octombrie 2020, 01:01

Expertii vorbesc despre ultimul proiectil construit in Coreea de Nord, "Racheta Balistica Intercontinentala", caracterizata drept un 'monstru' care va fi dificil de localizat si distrus si care are o capacitate avansata de a lansa momeli pentru a insela apararile antiracheta.

Xu Tianran, analist pentru reteaua care ajuta la redcuerea riscurilor ca armele nucleare sa fie folosite intr-un mod eronat, numita Open Nucler Network, a vorbit pentru The Sun despre ultimul proiectil din al lui Kim Jong-Un.

"Proiectul asta creste nivelul de amenintare asupra SUA, daca este realizat. Cu toate astea, trimite un semn politic putrnic si reflecta preferinta liderului pentru o arma si mai mare.

Un astfel de proiectil este modul in care Coreea de Nord isi arata puterea, abilitatea de a ameninta SUA si reintarirea statutului permanent pe care il detine in ceea ce priveste armele nucleare", a spus Xu Tianran.

Modifică setările cookies