Romanul care sfideaza moartea la fiecare pas! Un fost concurent de la Romanii au talent uimeste intreaga lume! FOTO & VIDEO

Flaviu Cernescu, fost concurent la "Romanii au talent" face din nou inconjurul internetului cu un video absolut terifiant. Fostul participant de la Romanii au talent si-a uimit fanii cu o noua experienta la limita dintre viata si moarte.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Septembrie 2014, 12:30
Data actualizarii: Luni 08 Septembrie 2014, 12:40

Daca in urma cu un an ajungea in presa americana si pe cele mai vizitate site-uri din Anglia cu un clip in care statea atarnat la 60 de metri deasupra unui "hau", pe lacul de acumulare Iovanu, Flaviu a facut o noua nebunie.

Dependent de adrenalina, Flaviu, in varsta de 31 de ani, de meserie programator, a decis sa isi urmeze chemarea si se antreneaza zi de zi pe coarda elastica.

Flaviu Cernescu a participat in cel de-al doilea sezon al emisiunii "Romanii au talent", atunci cand a uimit publicul cu un numar de acrobatii pe monociclu. Tanarul din Caras-Severin a ajuns pana in semifinale.

Acum, tanarul a mers la Barajul Vidraru, unde si-a instalat coarda la o inaltime de 15 metri deasupra soselei. Doar instalarea a durat 7 ore, insa senzatia traita a fost unica.

Acesta a ajuns in cele din urma si la Vidraru, unde s-a "dat" cu monociclul pe marginea celui mai inalt baraj din Romania (166 metri).

Sursa FOTO & VIDEO: Facebook/Flaviu.Cernescu

Modifică setările cookies