Reactia geniala a lui Putin, cand un luptator de MMA vine sa isi faca un selfie cu el in ring! VIDEO

Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 August 2018, 14:34
Data actualizarii: Miercuri 29 August 2018, 08:30

Cum reactioneaza Putin cand vede telefonul.

Vladimir Putin este unul dintre cei mai puternici oameni din lume. Acesta este insa un mare fan al sportului, si in special al celui de contact, fiind un practicant extrem de talentat de Judo, disciplina in care detine centura neagra, avand chiar si cateva carti si instructionale scoase.

Putin nu rateaza nicio ocazie sa se afiseze la gale de box, kickbox sau MMA, de multe ori intrand in ring sa dea mana cu luptatorii dupa ce se termina intrecerea.

Acelasi lucru s-a intamplat recent, dupa ce echipa Rusiei a reusit sa castige meciul de Sambo profesionist pe care l-a disputat la Sochi. Putin a intrat in ring sa dea mana cu toti luptatorii din echipa Rusiei, intretinandu-se minute bune cu acestia.

La un momentdat, unul dintre luptatori a venit sa isi faca un selfie cu Putin, moment in care acesta s-a schimbat total la fata timp de cateva secunde, devenind foarte serios cat timp a fost facuta poza, dupa care a revenit la atmosfera relaxanta.

Putin are un protocol pentru astfel de momente, atat el cat si cei care il pazesc fiind atenti sa nu apara momente in care liderul rus sa iasa prost.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!