Probabil cel mai "penal" hot din lume! A incercat sa jefuiasca o banca, dar ce s-a intamplat poate fi subiect de film de comedie:)

Autor: Sport.ro
Marti 29 Aprilie 2014, 18:31

	Probabil cel mai "penal" hot din lume! A incercat sa jefuiasca o banca, dar ce s-a intamplat poate fi subiect de film de comedie:)

Pasionatii de filme de actiune sau thrillere sigur au vazut ca jefuirea unei banci necesita o planificare minutioasa. Cel putin asa ne-au aratat Jason Statham, Clive Owen sau alti actori celebri de la Hollywood.

Din pacate pentru el, Felipe Cruz, un emigrant din America Centrala stabilit in Florida, se pare ca nu a urmarit niciunul dintre filmele turnate la Hollywood, acesta devenind subiect de amuzament in intreaga lume, noteaza cotidianul The Independent.

Potrivit sursei citate, Cruz, un "hot in devenire" a incercat in weekend sa jefuiasca o banca din Florida, insa a fost arestat dupa ce, atentie, si-a pierdut documentele chiar in timpul jafului. Mai ceva ca in filmele de comedie, omul a intrat in banca si l-a amenintat pe unul dintre casieri cu moartea, daca acesta nu ii va da toti banii sau daca va activa alarma.

Casierul nu si-a pierdut insa cumparatul si a declasansat alarma, stiind ca geamul ghiseului este blindat, iar hotul nu poate face nimic. Asta l-a panicat imediat pe hot, care a incercat sa fuga cu mana goala, acesta lasand totul in sediul bancii.

Politistii au gasit un portofel in care se aflau mai multe bancnote, dar si un mini-CV, pe acesta fiind scris chiar un cont al hotului.

"In incercarea sa de a jefui banca, hotul a pierdut mai multe acte, printre care si un CV si un formular de angajare, care ne-au ajutat sa il indetificam. Probabil ca ar fi trebuit sa ramana la munca cinstita", au spus si agentii FBI care l-au prins.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Lacul Zaghen de lângă Tulcea, sufocat de gunoaie. Paznicul are program doar până la 4
BRAT

Modifică setările cookies