Prima 'infrangere' a lui Klaus Iohannis in Romania! A 'pierdut' chiar in fata lui Gigi Becali, dupa ce a iesit PRESEDINTE:

Prima 'infrangere' a lui Klaus Iohannis in Romania! A 'pierdut' chiar in fata lui Gigi Becali, dupa ce a iesit PRESEDINTE:

Klaus Iohannis si Gigi Becali si-au lansat, aproape in acelasi timp, cartile pe care le-au scris.

Presedintele ales, care va ocupa functia de la Cotroceni abia de la 22 decembrie, si-a lansat cartea scrisa inainte de campanie.

"Pas cu pas" s-a vandut la Gaudeamus in mii de exemplare, iar tirajul de 15.000 de exemplare a fost deja epuizat, dupa ce insusi presedintele a semnat cateva mii de copii la targul de carte.

In acelasi timp, patronul Stelei, Gigi Becali si-a lasat si el cartea pe care a scris-o in spatele gratiilor, "Muntele Athos, patria Ortodoxiei", volum disponibil deja in 9.000 de exemplare.

Chiar daca nu s-a vandut la fel de mult precum cartea presedintelui, cea scrisa de Becali are un pret mai mare - 40 de lei - fata de cea scrisa de Iohannis - 15 lei.

"Timpul petrecut in temnita a fost cu siguranta cel mai pretios si folositor din viata mea. Aici am fost mai aproape de Hristos, iar asta este totul", a spus Gigi Becali dupa ce a aparut cartea scrisa de el.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bode a anunțat primele destituiri după tragedia de la Onești. Parchetul, sesizat pentru neglijență în serviciu
BRAT

Modifică setările cookies