E cel mai cautat om din lume dupa prinderea lui El Chapo! Ce a facut si de ce sunt DISPERATI americanii sa-l prinda

El Chapo Virale INCREDIBIL! Un dominican, alaturi de fiul lui El Chapo pe lista CELOR MAI CAUTATI oameni din Statele Unite
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 17:21
Data actualizarii: Vineri 18 Septembrie 2020, 20:53
Dominicanul a reusit sa scape de autoritati in anul 2016. 

Julio Alex Diaz (Julio Menan), traficant de droguri, este unul din cei mai cautati fugari in Statele Unite, conform lista Agentiei Nationale Antidrog. Acuzatul a scapat din numeroase operatiuni federale, in 2016, in Noua Anglie. 

Dominicanul se afla pe aceeasi lista cu fiul lui El Chapo, Jesus Alfredo Guzman Salazar (el Chapito). Conform informatiilor emise de Agentia Nationala Antidrog, Diaz este cautat pentru incalcarea articolului care pedepseste conspiratia si posesia de heroina, fentanil si cocaina, cu intentia de a face trafic cu ele. 

  • INCREDIBIL! Un dominican, alaturi de fiul lui El Chapo pe lista CELOR MAI CAUTATI oameni din Statele Unite

Acuzatia impotriva lui a fost emisa marti, 13 decembrie 2016, impreuna cu mai mult de 20 de persoane implicate in traficul de substante narcotice in localitatile Massachusetts si Rhode Island. Se presupune ca Diaz primea droguri de la cartelurile mexicane si dominicane. In plus, in operatiunile de capturare, autoritatile au confiscat mai de 8 kg de heroina si 500.000 de dolari. De asemenea, au fost confiscate masini si bijuterii. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!