Imaginea care a starnit o adevarata disputa pe internet! O iluzie optica incredibila a indus in eroare: unii vad un caine, iar ceilalti un clovn

Imaginea care a starnit o adevarata disputa pe internet! O iluzie optica incredibila a indus in eroare: unii vad un caine, iar ceilalti un clovn

O imagine de pe Reddit a bagat in ceata mai multi utilizatori, care au inceput sa se contrazica pe seama a ce vad in ea.

Intr-o imagine bizara publicata pe Reddit, mai multi utilizatori au vazut un caine dragut, insa altii pur si simplu nu au inteles unde este cainele si spun ca vad un clovn infiorator.

"Un caine. Nu pot vedea un clovn oricat m-as stradui", a spus un utilizator.

Altu utilizator i-a confirmat: "Adica, este un caine, este un labrador negru mai batran. Sunt asa confuz. Cum poti vedea un clovn?"

In schimb, alti utilizatori nu pot observa cainele si tot ce vad in imagine este fata unui clovn:

"Vad ceva care arata ca un copil cu vopsea de clovn pe fata si niciun caine", a spus un internaut.

"Este ca o fata de clovn pe corpul unui caine", "Nu vad cainele. Doar un lucru neclar care ar putea fi un clovn", "Cum vedeti un caine?", au fost cateva din reactiile care au contrazis prima varianta.

Cele mai multe persoane au vazut ori un clovn, ori un caine, insa printre multele comentarii s-au mai regasit si alte variante:

"De ce ar fi clovnul asa? Este clar o rata.", "Vad un zombie pentru copii mici.", "As spune ca este o broasca. Broasca cu o fata de bebelus infioratoare."

Iluzia optica a starnit o adevarata controversa pe internet si nu este clar inca ce se afla in imagine. Voi ce vedeti?

VIDEO PROTVPLUS.RO

Guvernul va adopta astăzi o ordonanță ce îi vizează pe asimptomatici. Ce se va întâmpla cu aceștia
BRAT

Modifică setările cookies