Gino Iorgulescu, reacție tranșantă după declarațiile halucinante ale lui Mario Iorgulescu: „Fiu-miu e dus cu capul!” 

Gino Iorgulescu Accident Mario Iorgulescu Mario Iorgulescu Virale Fiul presedintelui LPF apare in dosarul "Droguri pentru VIP-uri". Reactia lui Gino Iorgulescu
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 14:03
Data actualizarii: Joi 17 Noiembrie 2022, 14:05

Gino Iorgulescu a reacționat după ce fiul său a spus să prefera să fie la închisoare, decât la o clinică psihiatrică, pentru că nu poate dialoga cu nimeni.

Pe 7 septembrie 2019, fiul actualului președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a intrat cu Aston Martin-ul său, în valoare de 300.000 de euro, în autovehicului lui Dani Vicol, care staționa la semafor. Ulterior, autorirățile au stabilit că Mario Iorgulescu se afla sub influența cocainei și avea o alcoolenie de 1,96 g/l. 

Internat la o clinică din Italia, Mario Iorgulescu a oferit primele declarații referitoare la accidentul pe care l-a provocat în urmă cu trei ani. Acesta a mărturisit că și decedatul era sub influența drogurilor, chiar dacă testele nu au indicat acest lucru, și că prefera să fie la închisoare decât la un centru medical, unde nu poate dialoga cu nimeni. 

Gino Iorgulescu, prima reacție după declarațiile lui Mario Iorgulescu 

La auzul celor spuse, Gino Iorgulescu deplânge situația în care se află fiul său și spune că de când s-a întâmplat accidentul trăiește într-o continuă suferință. 

„Sunt un om foarte amărât! Fiu-miu e dus cu capul, iar eu sunt și părintele și tutorele lui. Nu vreau să comentez mai mult. Puneti-vă în situația mea, mai ales cei care au copii, și o să vedeți cam ce pot simți eu de câțiva ani!”, a declarat Gino Iorgulescu pentru Playtech.ro.

Declarațiile lui Mario Iorgulescu 

„Sunt în Italia, într-o clinică psihiatrică. Am o leziune la lobul frontal, medicii spun că e de când eram copil, de când am căzut în cap. Nu mă simt deloc bine, abia pot să stau. Sunt înconjurat, aici, de oameni cu probleme psihice. Nu am cu cine să vorbesc, am momente când o iau razna.

Preferam să fiu la pârnaie, era mai simplu decât aici, dar să fiu sănătos. Aveam cu cine să vorbesc măcar, trecea timpul mai repede decât aici. Fac terapie tot timpul, medicamentație, mă ajută să stau pe linia de plutire, dar tot nu e bine. Mi se agravează constant situația. 

Mie mi-a fost descoperită acea leziune pe lobul frontal al creierului. Am făcut aici și terapie cu magneți și cu electroșocuri. Din ce știu, problemele mele medicale nu pot fi tratate în România… Și nu aș vrea să sfârșesc într-un spital de nebuni.

Nu vreau să mă întorc în România. Mi-aș dori să fiu condamnat cu suspendare și să îmi fac pedeapsa în Italia”, a declarat Mario Iorgulescu pentru Fanatik. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!