De la bal, direct la spital! Mireasa care s-a luat la bataie cu un barbat in ziua nuntii! Filmare incredibila cu femeia si motivul nervilor

De la bal, direct la spital! Mireasa care s-a luat la bataie cu un barbat in ziua nuntii! Filmare incredibila cu femeia si motivul nervilor

Cea mai frumoasa zi din viata unei femei s-a transformat intr-un adevarat cosmar! 

Zoe Dallimore (31 ani) s-a casatorit in weekend cu barbatul vietii ei, insa petrecerea s-a transformat intr-un adevarat cosmar pentru femeie, care a fost surprinsa intr-o ipostaza incendiara. 

Intr-un clip devenit viral, mireasa e vazuta tinand un barbat la pamant chiar in parcarea localului unde avea loc petrecerea. Filmarea incepe cu o femeie intinsa pe jos, iar apoi cadrul se schimba si mireasa ajunge in prim-plan, tinand la pamant un barbat. 

Nothing like a good old punch up to end your wedding day. from r/trashy

Motivul izbucnirii femeii a fost legat de faptul ca barbatul era un necunoscut care a aparut la 'cea mai frumoasa zi din viata ei', iar asta a infuriat-o! 

"Nu stiu cine erau si ce voiau insa nu voiam sa ne fie stricata ziua cea mare, de aceea am mers la ei si am incercat sa ii calmez. Nu ar fi trebuit sa fie acolo si mi-au stricat cea mai frumoasa zi din viata", a povestit femeia. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

O gravidă infectată cu Covid-19 a născut prematur. Medicii încearcă să salveze bebelușul
BRAT

Modifică setările cookies