Crezi c-ai avea curaj? Cel mai inalt si mai periculos tobogan din lume se a intrat deja in teste: "Trebuie sa fii nebun sa te dai"

Crezi c-ai avea curaj? Cel mai inalt si mai periculos tobogan din lume se a intrat deja in teste: "Trebuie sa fii nebun sa te dai"

Cel mai inalt si infricosator tobogan din lume se deschide in 2014, iar americanii vor avea ocazia sa-l testeze in sfarsit, dupa mai bine de un an de asteptare.

Americanii din Kansas vor avea in sfarsit ocazia sa se racoreasca, dupa valul de caldura din ultima vreme. Bine, doar cei care vor avea curajul sa se dea :)

In 2014, in Kansas City, se va deschide cel mai tare, mai mare si mai periculos tobogan pe apa din lume. Parcul acvatic Schliterbahn va inaugura "The Verruckt", adica "Toboganul Nebunilor".

Administratorii parcului acvatic au decis deja sa testeze toboganul, iar acum se pregatesc sa-l dea spre utilizare publicului larg.

Pana atunci, acestia au decis sa-l promoveze cu un clip care face deja senzatie pe internet, doi dintre constructori fiind primii care au testat toboganul.

Verruckt este mai inalt decat cascada Niagara, iar cei care vor sa se dea au de urcat 264 de trepte pana la nivelul maxim.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies