Virale Cel mai batran om din lume a murit! A intrat in depresie pentru ca nu si-a mai putut cumpara TIGARI: e incredibil ce varsta avea

Cel mai batran om din lume a murit! A intrat in depresie pentru ca nu si-a mai putut cumpara TIGARI: e incredibil ce varsta avea

Fredie Blom, cunoscut ca fiind cel mai batran om in Africa de Sud, a murit la 4 luni dupa ce si-a sarbatorit ultima aniversare.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 August 2020, 10:35
Data actualizarii: Duminica 23 August 2020, 10:37

Fredie Blom trecea printr-o perioada grea a vietii, fiind extrem de suparat ca nu isi poate cumpara tigari din cauza pandemiei de Covid-19.

Faptul ca nu a putut sa fumeze de a 116-a sa aniversare l-a nemultumit foarte tare si nu a incetat sa se planga de acest lucru.

  • Cel mai batran om din lume a murit! A intrat in depresie pentru ca nu si-a mai putut cumpara TIGARI: e incredibil ce varsta avea

In Africa de Sud a fost interzis sa se mai comercializeze tutun si alcool pe timpul pandemiei de Covid-19, pentru a incerca sa se opreasca numarul internarilor din spitale.

Fredie, cunoscut neoficial in Africa de Sud ca fiind cel mai batran om din lume, a fost singurul supravietuitor al familiei sale, dupa ce restul au fost ucisi de gripa spaniola din 1918.

Andre Naidoo, un purtator de cuvand al familiei lui Blom, a spus ca acesta a incetat sa mai viziteze spitalele in urma cu doi ani din cauza ca s-a saturat sa fie intepat si ingrijit. Moartea sa nu a fost cauzata de coronavirus, a confirmat Naidoo, potrivit Daily Star. Fredie Blom a murit la spitalul Tygerberg din Cape Town.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!