Cea mai bogata femeie din Norvegia s-a urcat bauta la volan, iar politistii au oprit-o in trafic. Ce a urmat
Sambata 18 Noiembrie 2017, 10:24

Cea mai bogata femeie din Norvegia s-a urcat bauta la volan, iar politistii au oprit-o in trafic. Ce a urmat

Katharina Andresen, cea mai bogata femeie din Norvegia, mostenitoarea unui imperiu financiar urias, s-a ales cu o amenda de 26.000 euro si 18 zile de inchisoare cu suspendare pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice.

Finala Cupei Romaniei: duminica, 27 mai, in direct la PRO X: Craiova - Sibiu, ora 21:00! De la 17:00 se joaca finala Romaniei la U19, Steaua - Dinamo!

Finala Champions League: Real Madrid - Liverpool, sambata, 26 mai, 21:45, in direct la PRO TV!

Cea mai bogata femeie din Norvegia a fost oprita in trafic de un filtru al Politiei Rutiere, agentii constatand ca aceasta avea o alcoolemie peste limita admisa: 0,64 grame per litru de sange.

Traind intr-o tara extrem de stricta in privinta incalcarii legislatiei, Katharina Andersen a ajuns imediat in fata unui judecator, care a dictat o pedeapsa de 18 zile de inchisoare cu suspendare si o amenda de 26.000 euro.

De mentionat faptul ca in Norvegia amenzile se calculeaza in functie de salariul ori de venitul brut pe o luna si jumatate al persoanei care a comis infractiunea.

Intrucat tanara are 22 de ani si este inca studenta, judecatorii au calculat pe baza averii acesteia, estimata la aproximativ 800 de milioane de euro.

"Imi pare rau pentru gestul meu", a scris ea intr-un mesaj trimis jurnalistilor cotidianului Finansavisen.

Femeia a ramas, de asemenea, fara permisul de conducere pentru urmatoarele 13 luni!România cade în fiecare an examenul la capitolul educaţie. Lecția predată de Finlanda
BRAT