Antrenamentele spartane care l-au transformat pe un star de la Hollywood intr-un sportiv de invidiat! Cum a reusit Jake Gyllenhaal sa-si transforme incredibil corpul

Jake Gyllenhaal Virale
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Iulie 2015, 12:38
Data actualizarii: Vineri 24 Iulie 2015, 12:44

Jake Gyllenhaal, unul dintre cei mai "la moda"  barbati de la Hollywood, actor care a impresionat in filme precum Nightcrawler, End of Watch, Source Code, Prince of Persia sau Donnie Darko, dar si in Brokeback Mountain, film recompensat cu un Oscar, este aproape de nerecunoscut.

Gyllenhaal, care a facut un rol extrem de apreciat in filmul Nightcrawler, in care a impresionat si cu infatisarea sa, este acum complet schimbat. Acesta a pus circa 15 kilograme de muschi pe el pentru noul sau proiect - Southpaw, film in care va juca rolul unui pugilist.

Actorul va interpreta un boxer aflat in cautarea razbunarii si s-a antrenat luni bune cu fostul pugilist Terry Claybon.

"Am vrut sa vad exact cum se comporta, cum se misca si cum traieste un boxer, de aceea am stat o buna perioada cu Terry, care este un prieten adevarat", spune acum Gyllenhaal.

Actorul face senzatie pe retelele de socializare cu transformarea sa "from skinny to super fit". Gyllenhaal spune ca a avut o dieta speciala si antrenamente extrem de tari. In unele zile a avut chiar si doua antrenamente si ajungea sa petreaca pana la 2 ore dimineata si alte doua spre seara in sala de forta.

Producatorii filmului au facut acum public si un clip din spatele camerelor de filmat, in care au evidentiat modul in care Jake Gylenhaal s-a antrenat pentru a atinge forma de invidiat in care se afla acum.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!