De necrezut! O femeie a pus in miscare un tir impotmolit in zapada impingandu-l de la spate. Care a fost recompensa

socant recompensa Virale Absolut socant! O femeie a pus in miscare un tir impotmolit in zapada impingandu-l de la spate. Care a fost recompensa
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 Februarie 2021, 07:00
Data actualizarii: Joi 18 Februarie 2021, 18:13

Un videoclip postat pe Facebook i-a adus unei femei din Scotia o sumedenie de aprecieri, dar si un premiu total neasteptat.

Scena a fost filmata pe o sosea inzapezita, putandu-se vedea cum un tir de mari dimensiuni se urneste greu din loc si e impins din spate de o silueta umana, mai precis o femeie. Imaginea a devenit imediat una virala, atragand numeroase comentarii din partea internautilor, majoritatea vorbind despre calitatile fizice de "super-femeie" ale persoanei in cauza.

Evident, e aproape imposbil de crezut in veridicitatea momentului, insa efectul vizual a fost unul impresionant. Iar cel mai mult a avut de castigat din intreaga poveste firma inscriptionata pe tir, un important producator de lapte. Ca urmare, beneficiind de reclama gratuita, compania respectiva a facut un gest de bun simt si a rasplatit-o pe femeia in cauza cu gratuitate timp de un an la produsele brandului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!