Laurentiu Reghecampf anamaria prodan Anamaria Prodan-Reghecampf tatuaj Universitatea Craiova Virale

GALERIE FOTO A venit răspunsul Anamariei Prodan! A hotătât ce va face cu tatuajul cu chipul lui Reghecampf: „Frumos, pe fața lui!”

Anamaria Prodan, decizie majoră legată de amintirea cu Laurențiu Reghecampf. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 15:43
Data actualizarii: Miercuri 01 Iunie 2022, 16:01

Anamaria Prodan (49 ani) și Laurențiu Reghecampf (46 ani) se află în plin proces de divorț. Până la pronunțarea sentinței, Corina Caciuc (30 ani) l-a făcut pe antrenorul Universității Craiova tată pentru a treia oară. 

Întrebat dacă își va șterge sau modifica tatuajul cu fosta parteneră de viață, Laurențiu Reghecampf a mărturisit că încă nu a luat în calcul această variantă, și că s-a gândit chiar să-și mai facă un tatuaj care să reprezinte apariția noului fiu pe lume. 

Laurențiu Reghecampf: „Voi face 47 de ani, nu cred că mai este cazul”

„Nu am șters niciun tatuaj, nici nu m-am interesat de o clinică să îmi șterg tatuajele. Mă gândesc să îmi fac încă un tatuaj pentru că mai am încă un băiat, mă gândesc să fac o poveste, ceva. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul, mă gândesc”, a spus Laurențiu Reghecampf la „40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

La auzul acestei vești, Anamaria Prodan a replicat și a precizat că va fi prima care își va modifica tatuajul cu chipul tehnicianului. Impresarul FIFA s-a și gândit la un model pentru a acoperi amintirea cu fostul soț. 

„La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos, pe fața lui”, a declarat Anamaria Prodan pentru Fanatik.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!