A primit coroana unui concurs de frumusete, dar ce a urmat este incredibil! O fosta concurenta i-a smuls-o de pe cap! Motivul halucinant

A primit coroana unui concurs de frumusete, dar ce a urmat este incredibil! O fosta concurenta i-a smuls-o de pe cap! Motivul halucinant

Un incident incredibil s-a petrecut la un concurs din Sri Lanka. 

Pushpika De Silva a castigat concursul de frumusete 'Mrs Sri Lanka', insa a trait un real cosmar chiar pe scena, imediat dupa ce a fost premiata. 

Detinatoarea titlului din 2019 s-a urcat pe scena, a luat microfonul si a acuzat-o pe Pushpika ca a castigat pe nedrept, deoarece regulamentul nu permite ca femeile divortate sa fie numite castigatoare. Imediat dupa, Caroline Jurie a mers catre Pushpika si i-a smuls coroana de pe cap, pentru a o incorona pe cea de-a doua clasata. 

Castigatoarea a parasit scena plangand, iar ulterior a facut o postare pe contul oficial de Facebook in care a anuntat ca a fost nevoita sa primeasca ingrijiri medicale dupa ranile provocate in timp ce Caroline i-a smuls coloana. Totodata, Pushpika sustine ca va depune plangere. 

Organizatorii concursului si-au cerut scuze pentru nefericitul eveniment, dupa ce femeia a tinut sa explice ca este separata de sotul sau, insa nu si divortata. Dupa ce s-au confirmat afirmatiile sale, femeia a primit inapoi premiul castigat. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Prioritățile pe care Ioana Mihăilă le are la conducerea Ministerului Sănătății
BRAT
Modifică setările cookies