Vehicule ATV ROM

Când distanțarea socială se împacă cu viața de off road-ist 

Este evident că, cel puțin în prezent și în viitorul apropiat, coronavirusul va continua să ne afecteze viața. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 18:19
Data actualizarii: Joi 04 Noiembrie 2021, 18:22

Diversele restricții ne-au determinat să căutăm și alte modalități de distracție decât cele tradiționale. Pentru iubitorii de activități sportive în outdoor, o alternativă excelentă de petrecere a timpului liber vine sub forma vehiculelor 4x4 de teren. Chiar și riderii novici vor găsi că pilotarea unui ATV este extrem de palpitantă.

Gamele de ATV-uri și side-by-side-uri CFMOTO se caracterizează prin manevrabilitate ridicată și dotări moderne, astfel încât timpul petrecut în șaua unui model CFORCE, ZFORCE sau UFORCE va fi unul de calitate. Nu doar că veți investi în amintiri memorabile și o infuzie sănătoasă de adrenalină pentru a reveni de pe traseul preferat mai optimist și mai încrezător în forțele proprii, dar vă veți dezvolta și spiritul de echipă. Lineup-ul de ATV-uri CFMOTO include modele cu sașiu scurt (un loc) și care pot acomoda în condiții optime și un pasager. Cele mai populare ATV-uri pentru începători sunt CForce 450 și CForce 520, ambele disponibile în varianta cu 1 loc și pentru două persoane. De asemenea, dacă v-a prins „microbul” plimbărilor pe trasee off road dificile, vă puteți baza pe versiunea CFMoto CForce 600 Touring, gândită special pentru pilotare pe distanțe mai mari și dotată cu o serie de caracteristici de confort pentru rider și pasager. Un ATV categoria bigbore potrivit pentru veteranii sportului este CFMoto 1000 Overland, cel mai puternic și mai bine echipat din întreaga serie a producătorului chinez.

Nu este greșit să spunem că off road-istii au practicat dintotdeauna distanțarea socială. Dacă nu cumva vă interesează întrecerile cu ATV-uri, probabil că în majoritatea timpului veți fi mai mult singur pe traseu, singurele apariții fiind diverse viețuitoare sau locuitori din zona rurală. Daca vă place să campați în natură, trebuie să știți că ATV-urile CFMOTO pot fi personalizate cu multiple accesorii utile pentru camping și oferă capacități de remorcare și de tractare mari. Modelele CFMoto vin echipate standard cu dotări care la modelele concurente sunt oferite ca opțiuni. De exemplu, troliul vine standard pentru ATV-urile CForce, astfel încât veți reuși să ieșiți mai ușor din situațiile critice pe traseu, când rămâneți împotmolit într-o zonă cu noroi adânc.

Colecția de accesorii pentru ATV-urile CFMOTO este cuprinzătoare.

Veți găsi de la portbagaje, genți ATV și extensii pentru rack-uri până la șei încălzite pentru pilot și pasager, handguards și multe altele. Vă recomandăm să nu neglijați purtarea de echipamente de protecție off road. Casca, cizmele, ochelarii nu sunt opționale daca țineți la siguranța dumneavoastră! Minimalizati riscurile pentru a evita orice incidente. Iar daca vreți să explorați un nou traseu, este preferabil să dispuneți de un sistem de navigație performant sau să luați cu dumneavoastră măcar o hartă a locului.

Alegerea unui ATV se va dovedi o modalitate mai distractivă de petrecere a timpului liber, în defavoarea multor activități indoor de recreație, așa că vă îndemnăm să adoptați modelul preferat din gama CFMOTO pentru a vă bucura de libertate și de momente unice în mijlocul naturii!

Dă-te cu noi!

Articol susținut de ATVRom

Modifică setările cookies