Promo

Vine iepuroiu’ de la Casa Pariurilor! Surprize pentru tine, în weekendul de Paște (P)

Ai în cazinoul Casa mai multe cadouri decât prevede sărbătoarea ????: între 22 și 25 aprilie dăm rotiri gratuite, pachet extra la depunere și alte surprize - dacă ești mai norocos din fire. Hai să te distrezi de Paște! 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 08:17
Data actualizarii: Vineri 22 Aprilie 2022, 08:17

Ce zile avem! Primăvară, cald, concedii și vacanțe, începem să vedem ofertele de Grecia, Italia, Spania și poate strângem și ceva în plus pentru ele. De la toate cele mai bune pe masa de Paști până la un iepuroi agresiv care vă lovește cu de toate în noua campanie de cazinou Casa, vin niște zile mari de tot. 

Avem numai ‘ouă cu surprize’, de la rotiri la sloturi până la surprize în plus la depuneri și de jucat o singură dată (x1 rulaj). Da, este o campanie-monstru, am putea să spunem. Folosim monstru în perioada asta doar ca să înțelegeți cât de mari sunt avantajele pe care le luați. Nu vă speriați de poza asta - e doar un iepuroi care vă ispitește la joaca online. Responsabil și în siguranță, #casafiebine.

Din 22 până în 25 aprilie să tot jonglezi cu surprizele astea care-ți vin din senin dacă depui și joci sloturi în cazinou. V-am spus că e bine în cazinoul Casa și că dăm drumul la promoții din ce în ce mai bogate. Fă-ți cazinou acasă! Și dacă n-ai cont online la agenția care face românii fericiți, te așteptăm și cu pachet de de start generos, la înregistrare. 

Multă baftă și Sărbători Fericite! 

Modifică setările cookies