Promo

Te inspiri de la influenceri, pariezi ca tine! Folosește aplicația Superbet pentru a-ți construi biletul perfect! (P)

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 14:44
Data actualizarii: Marti 23 Noiembrie 2021, 14:47

de Gigi Stancu, Superbet

A trecut mai bine de un an de la lansarea celei mai tari funcționalități care există într-o aplicație de pariuri sportive, iar SuperSocial a crescut ca o avalanșă. Peste 420.000 de jucători au profil social setat în aplicația Superbet și se bucură zilnic de acest avantaj, ca să nu-i spunem privilegiu. Aceștia comentează meciurile împreună pe chat-uri, se consultă cu privire la pariurile următoare, dar au și ocazia să se inspire de la vedetele din SuperSocial. Acestea sunt fie staruri din lumea sportului, fie jurnaliști de renume, fie pariori simpli, dar care și-au câștigat respectul și încrederea mulțimii. Iată-i pe 5 dintre cei mai buni din SuperSocial, la ora actuală! 

Intră în aplicație și vezi cum pariază greii din SuperSocial!

Ilie Dumitrescu atrage ca un magnet

Iar asta nu e de mirare. Fostul internațional din Generația de Aur este principal ambasador Superbet și un personaj cu o carismă aparte. Mister a sărit de 374.000 de fani în SuperSocial și are de departe cel mai urmărit profil din aplicație. Iar asta pentru că fostul atacant al celor de la Tottenham a știut cum să-și construiască popularitatea, făcând un mix perfect între notorietatea pe care deja stătea și biletele bune pe care le oferă jucătorilor pentru inspirație! Ilie intră rar în discuțiile de pe chat-uri, dar ne-a rugat să comunicăm că e mereu alături de jucători și speră să ofere constant SuperBilete.

SuperGigi caută bomba. A fost foarte aproape de câteva ori

SuperGigi este de departe cel mai activ jucător din SuperSocial, dar și unul dintre cei mai replicați. Biletele lui au mereu câteva sute de copieri și atunci când lovește, face fericiți mulți pariori dintr-un foc. Jocul său este foarte agresiv și mereu în căutarea potului cel mare, ceea ce face ca profilul său să nu fie la fel de verde ca al altora. Totuși, exact asta atrage la foarte mulți jucători care îl urmăresc și îl replică, perspectiva loviturii supreme, de care SuperGigi a fost foarte aproape de câteva ori. Pentru joc la ciupeală, profit în pași mărunți și mult verde la cote mici a fost înregimentat Grigore Cartianu.

Cartianu nu e sprinter, e maratonist

Grigore este un ziarist de mare renume în România, iubitor al sportului și parior de când unii dintre noi nici nu aveau vârsta legală să-și deschidă un cont online. Cartianu e unul dintre ultimii influenceri intrați în magia SuperSocial, iar acesta se erijează din start în artistul jocului la siguranță. Nici n-a adunat mia de urmăritori că i s-a și dus vestea că profilul său arată ca gazonul de pe Wembley. E drept, are multe cote mici câștigătoare, dar Grigore ne-a spus că balanța lui este mereu pe plus și promite profit pe termen îndelungat celor care sunt suficient de răbdători să-i urmeze stilul.

Emi poate să-și facă partid. Ar trece pragul electoral

Și chiar nu glumim! De când a câștigat acel bilet cu cotă de aproape 800, bilet replicat de peste 900 de jucători, omul e legendă în SuperSocial. A ajuns rapid la peste 32.000 de urmăritori și rar are bilete cu sub 1.000 de copieri. Și-a format un cerc de prieteni care îl urmează constant și cu încredere, iar numărul lor este în creștere. Omul chiar face cearșafuri senzaționale, scoate cote din joben și folosește perfect varietatea de piețe de pariuri din oferta Superbet. Emi a mai câștigat de câteva ori în ultima vreme și e deja o mică legendă, fără să mai punem la socoteală SuperBiletele pierdute pe un singur meci. Vino și urmărește-l pe SuperSocial!

DoarTenis e as la fileu

Unul dintre puținele conturi nișate din SuperSocial este cel pe tenis, primul sport după fotbal ca importanță în rândul pariorilor Superbet. Profilul din aplicație este manageriat de Andrei Constantinescu, jurnalistul sportiv care deține și site-ul cu același nume și care visează noaptea revere cu o singură mână, drepte în lung de linie și scurte la fileu. DoarTenis e ceva deosebit în SuperSocial și merită să-l urmărești atent.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!