Promo

Servicii profesionale de mutări internaționale! (P)

Doriți să schimbați sediul firmei sau locuința într-o altă localitate? Aveți foarte multe lucruri de împachetat? Trebuie să predați cheile biroului sau cheile de la fosta locuință, conform contractului? Nu este gata noul sediu sau noul apartament și nu aveți unde să depozitați mobila și celelalte lucruri? Este deranj și nu are cine să facă puțină curățenie cu simț de răspundere?

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 11:07
Data actualizarii: Marti 09 Noiembrie 2021, 11:10

Există soluții foarte bune în ziua de astăzi! Multe firme au reușit să îi surprindă în mod foarte plăcut pe clienții aflați în situații de genul acesta.

MoveOut.ro este compania cea mai potrivită pentru astfel de servicii!

MoveOut.ro este o companie românească experimentată în servicii de mutări și transport mobilă, în servicii de mutări internaționale, precum și în alte tipuri de servicii conexe. Este un portofoliu foarte interesant, util persoanelor care locuiesc în municipiul București, în special.

Puteți suna la numărul de telefon 0734.394.001 dacă aveți nevoie de : servicii de mutări firme București, mutări sedii, locuințe, mutări internaționale, dacă aveți nevoie de servicii de transport mobilă intern și internațional, servicii de depozitare, servicii de realizare mobilă la comandă, servicii de debarasare mobilă, servicii de reciclare – casare informații și servicii de curățenie.

Acestea sunt cele mai importante servicii pe care compania MoveOut.ro le poate furniza, firmelor sau persoanelor private care doresc să se mute sau să transporte anumite lucruri în orice localitate din țară, din străinătate sau din București.

Pentru serviciile de transport național, compania este capabilă să vă pună la dispoziție toate serviciile menționate mai sus. Inclusiv serviciile de ambalare și despachetare, servicii de debarasare mobilă, servicii de curățenie, servicii de realizare mobilă la comandă, servicii de depozitare, etc.

Mutarea și transportul lucrurilor se poate realiza în orice localitate din țară.

Servicii de mutări internaționale

Pentru a beneficia de servicii de mutari internationale trebuie să formați numărul de telefon postat pe site-ul companiei și trebuie să discutați cu unul din reprezentanții companiei. Dacă va fi nevoie de o evaluare, acesta se va deplasa la fața locului și vă va prezenta soluția optimă pentru mutarea dumneavoastră. 

Nu trebuie să vă faceți griji din punctul de vedere al siguranței produselor pe parcursul transportului și nici din punctul de vedere al materialelor necesare ambalării. Firma vă pune la dispoziție cutii de diferite dimensiuni și de diferite tipuri, folii cu bule de aer, folii de tip stretch și tot ceea ce este necesar pentru transportarea lucrurilor în condiții foarte sigure.

Mașinile sunt foarte bine întreținute, sunt prevăzute cu chingi speciale și ancore cu care se fixează toate obiectele pe parcursul transportului. De asemenea, merita reținut și următorul detaliu: obiectele sunt asigurate pe parcursul transportului!

Din punctul de vedere al costurilor, există mai multe posibilități de stabilire a prețurilor. Cel mai recomandat este să discutați în mod direct cu reprezentanții companiei. Contează foarte mult locația și cantitatea de marfă care trebuie transportată.

Personalul care va realiza mutarea este tânăr, serios, sunt persoane responsabile care cunosc foarte bine ceea ce au de făcut. Nu este deloc inutil să solicitați o ofertă de preț chiar în acest moment.    

CITESTE SI
Modifică setările cookies