Promo

(P) Pentru cei care doresc o programare online la un barbershop, pot accesa aplicația Stailer

Stailer este deja un nume sonor pe piața din România și asta pentru că vine cu multe beneficii în ceea ce privește industria de hair and beauty. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 12:41
Data actualizarii: Miercuri 16 Februarie 2022, 12:43

Este o platformă cunoscută și tot mai apreciată în rândul celor care frecventează saloanele de înfrumusețare.

Atât femeile, cât și bărbații, optează pentru o programare la un salon fie pentru un tuns, vopsit, o manichiură și pedichiură, masaj de relaxare sau alte servicii din această arie. Din motive lesne de înțeles, oamenii preferă să aibă încredere în experiența unui profesionist care este la curent cu tot ce este în tendințe, care știe să recomande și să dea un sfat atunci când este nevoie. 

Industria de beauty este și ea la rândul ei tot mai apreciată, tocmai de aceea și saloanele sunt în permanență arhipline de clienți. Stailer vine să eficientizeze timpul, să gestioneze mai bine programările și este ca o punte de legătură între clienți și saloane, oferind servicii de calitate excepțională. În rândurile care urmează puteți citi mai multe detalii despre Stailer. 

Stailer, platformă dedicată atât femeilor, cât și bărbaților 

Pentru bărbații care au nevoie de o programare online la barbershop pot accesa cu încredere platforma Stailer. Aici pot alege dintr-o gamă variată de servicii din sfera de beauty și se pot bucura de răsfăț și relaxare. 

Stailer poate fi accesat oricând, la orice oră din zi sau din noapte și nu impune nicio limită în ceea ce privește programările. Ba mai mult decât atât, este o platformă 100% gratuită. Totodată, Stailer vine și cu o aplicație cu același nume ce poate fi descărcată gratuit din App Store, Google Play și/sau App Gallery. 

De ce este atât de apreciată această aplicație? Pentru că totul se desfășoară online, la doar câteva click-uri distanță. Asta înseamnă că nimeni nu va mai trebui să sune la vreun salon de beauty pentru a găsi un loc liber pe scaun sau să pentru a se asigura că are un loc rezervat să sune cu cel puțin o săptămână înainte. Cu Stailer oricine se poate programa online fără prea mari bătăi de cap cu certitudinea că va avea un loc liber pe scaun chiar și în aceeași zi. 

Stiler este activ în 41 de orașe și nu se oprește aici

Aplicația Stailer cât și platforma este activă în nu mai puțin de 41 de orașe și cât de curând va putea fi accesată în mai toate colțurile țării. 

O platformă inteligentă și transparentă ce vine cu toate detaliile necesare pentru ca cei care au nevoie de o programare la un salon să facă alegerea potrivită. 

În funcție de orașul selectat, va apărea o listă cu saloanele din zonă, cu fotografii în detaliu cât și cu lucrările efectuate, durata și prețurile serviciilor cât și locația exactă prin Google Maps. 

Mai mult decât atât, cei care nu știu ce salon să aleagă pot citi recenziile celor care s-au programat deja cu Stailer pentru a le fi mai ușor. 

Pentru a avea parte de aceste beneficii instaleaza aplicatia Stailer și bucură-te de serviciile de calitate pe care le oferă. 

Date de contact: [email protected]

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!