Promo

(P) Cum te poate ajuta Farmacia Ana Maria?

Atunci când vine vorba despre profesioniștii din domeniul sănătății, trebuie să știți că pe lângă medici și asistente, există și farmaciștii, la fel de bine pregătiți. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 05 Noiembrie 2021, 15:51
Data actualizarii: Vineri 05 Noiembrie 2021, 15:54

Aceștia vă pot oferi sfaturi clinice sau medicamente ce nu necesită prescripție medicală atunci când este vorba de boli minore, precum, răceli, tuse, dureri de cap, dinți, anumite probleme gastro-intestinale sau alergii minore.

De cele mai multe ori, în funcție de problemele descrise farmaciștilor, aceștia vă pot îndruma către specialitatea potrivită, astfel încât să beneficiați de consult medical în timp util.

Medicamente și produse sanitare la prețuri reale

Avantajul de a merge la o farmacie, precum Farmacia Ana Maria îl reprezintă stocul mare de medicamente, medicamente oferite la prețuri rezonabile, astfel încât să vă puteți trata sănătatea fără costuri exagerate. De asemenea, oferă medicamente ce fac parte din lista medicamentelor compensate, pentru ca pacienții să beneficieze în timp util de medicația adjuvantă.

Gamă largă de produse farmaceutice

Grupul Ana Maria dispune de o vastă rețea farmacii în București, Ilfov și Dâmbovița pentru ca toți pacienții din împrejurimi să beneficieze de medicamente în orice moment. Fie că aveți nevoie de medicamente cu prescripție medicală, medicamente adjuvante pentru probleme minore, suplimente alimentare, produse pentru copii, articole dermato-cosmetice, diverse accesorii medicale, în farmaciile Ana Maria veți găsi oricând produsele dorite.

Beneficiați de specialiști în domeniul farmaceutic

Atunci când mergem la farmacie, se întâmplă deseori să vrem medicamente pentru diverse afecțiuni, dar să nu știm cu precizie ce anume dorim. Farmaciștii din cadrul Farmaciei Ana Maria vor veni în ajutorul pacienților cu cele mai bune sfaturi, ajutându-i pe acești să achiziționeze medicamente potrivite simptomatologiei avute. De asemenea, recomandările acestora sunt de cele mai multe ori binevenite atunci când pacienții doresc să-și îmbunătățească stilul de viață, dar nu știu cum să înceapă. Un farmacist se poate spune că înlocuiește, în funcție de anumite circumstanțe, mersul la medicul de familie.

Medicamente pentru întreaga familie

Farmaciile Ana Maria vin în ajutorul fiecărui membru de familie, de orice vârstă cu medicamente și articole sanitare corespunzătoare. Fie că vreți să cumpărați pamperși, șervețele umede, suzete, biberoane sau lapte praf pentru cei mici, pastile pentru dureri de cap, stomac pentru părinți sau medicamente și suplimente alimentare pentru colesterol, hipertensiune arterială sau artrită, farmacia Ana Maria îți oferă cele mai bune produse.

Grupul Ana Maria are grijă de ochii tăi

Bucurându-se de o popularitate ridicată printre bucureșteni, Farmacia Ana Maria a decis înființarea unui lanț de optică medicală, optică ce vine în ajutorul celor ce au dificultăți de vedere prin verificarea și corectarea dioptriilor, examene de fund, conjunctivită, dar și alegerea potrivită a ramelor pentru ochelari.  Specialiștii în domeniu vă vor oferi un consult de specialitate, dar și rame și lentile de calitate, oferite de branduri precum Polaroid, Loreto Rosa, Diesel sau Revlon.

Modifică setările cookies