(P) Clienții din Alba și nu numai, sunt pur și simplu vrăjiți de designul unic și costul mic al șemineelor electrice

(P) Clienții din Alba și nu numai, sunt pur și simplu vrăjiți de designul unic și costul mic al șemineelor electrice

Începând din timpuri străvechi, relația omului cu focul a fost una care a revoluționat permanent stilul de viață așa cum îl cunoaștem în prezent. 

Această “prietenie” a evoluat urmărind îndeaproape nevoile și pretențiile mereu în creștere ale celor care, dacă la început, căutau doar lumina sau căldura brută a focului pe lemne, în prezent, vor soluții capabile să satisfacă cereri mai sofisticate, care trec dincolo de latura pur funcțională.

Pornind de la acest principiu, meșterii cu peste 20 de ani de experiență în domeniul soluțiilor termice alternative au reușit cu pasiune și dedicare, să pună la dispoziția clienților din Alba și nu numai, dispozitive dintre cele mai avansate tehnologic. Așadar, sibienii de la PEFOC, ne prezintă astăzi, una dintre cele mai inedite și hi-tech soluții de decor, cunoscute sub denumirea de semineu decorativ electric.

Confortabile de utilizat datorită telecomenzii, timerului, afișajului reglabil și al termostatului încorporat, șemineele electrice 3D, reușesc să suplineze și să reproducă cu succes, atmosfera feerică, tipică unui șemineu pe lemne tradițional, dar care se bucură de prețuri semnificativ mai mici și de posibilitatea de a fi amplasate aproape oriunde în locuința ta. În rândurile de mai jos, vom prezenta principalele avantaje și beneficii ce reușesc să pună șemineele electrice, în topul preferințelor celor mai pasionați de tehnologie dintre clienți. 

În primul rând, consumul redus de energie cifrat în jurul valorii de 11 kw/oră, necesar funcționării este datorat în mare parte, tehnologiei speciale 3D LED încorporată în șemineele electrice. Grație acestei inovații tehnologice, cu funcția de încălzire oprită, un șemineu electric va consuma lunar, chiar și mai puțin decât becul din camera ta! În acest fel, se va reduce drastic factura de energie electrică, garantându-vă de asemenea, obținerea unei ambianțe plăcute în timp ce economisiți bani, prețurile fiind incomparabil mai mici, decât ale unui semineu lemne clasic. 

Un alt gadget de care suntem siguri că pasionații inovațiilor hi-tech vor fi extrem de încântați este afișajul digital automat care se activează intermitent, o dată la 5 secunde, asigurând acel plus de confort pe care îl aștepți de la un dispozitiv inteligent. Șemineele 3D vin echipate cu telecomandă și beneficiază în componența lor, de un panou de control pentru ca tu să poți controla alternativ funcțiile acestuia. Invitații tăi vor fi pur și simplu fascinați de cele 125 de combinații de culori și efecte ale flăcărilor ce vor reuși să reproducă din punct de vedere vizual, senzația unui șemineu veritabil.

Încă un beneficiu este reprezentat de termostatul digital montat pe fiecare șemineu electric din gama profesioniștilor PEFOC, ce permite afișarea numerică a temperaturii. Datorită tehnologiei de fabricare a produsului, acesta poate fi folosit pentru design sau poate genera surplusul de căldură de care ai nevoie într-o încăpere de până la 37 m2. Așa că, pe lângă latura sa decorativă, aceste șeminee nu punctează doar la “prezența scenică“, dar sunt și extrem de practice.

Nu puteam uita să menționăm că, șemineele electrice 3D sunt echipate cu un timer ce poate fi setat într-un interval cuprins între 30 de minute și până la 9 ore. De asemenea, luminozitatea poate fi setată pe 5 niveluri diferite, oferindu-ți posibilitatea de a obține atmosfera ideală, în funcție de preferințele tale și de ambianța pe care ți-o dorești în locuința ta. La fel de utilă este și setarea vitezei flăcărilor, reglabile în 5 trepte de putere sau a posibilității dotării cu un sistem audio special care va reproduce zgomotul specific al lemnelor arzând pe foc, pentru un plus de autenticitate și experiențe senzoriale, tipice unui șemineu rustic.

Pentru și mai multe detalii despre modelele de șemineu electric, dar și despre alte soluții de încălzire disponibile în stocul propriu, precum: șeminee și sobe clasice pe lemne, gaz sau bioethanol, dispozitive puternice de termosemineu sau coșuri de fum premium, nu ezita să te așezi în confortul canapelei tale și să vizualizezi gama completă, disponibilă pe site-ul oficial pefoc.ro, unde vei intra în contact direct cu specialiști dedicați meseriei lor, care te vor îndruma cu atenție către varianta de încălzire ideală a căminului tău.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies