Promo

(P) Ai nevoie rapid de bani? Mergi la o casă de amanet sigură!

Împrumuturile pentru casele de amanet sunt o opțiune dacă aveți nevoie de bani rapidi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 13:52
Data actualizarii: Vineri 28 Ianuarie 2022, 13:55

Deși oferă unele avantaje, ele vin și cu dezavantaje. Înainte de a vă decide să amanetați ceasul străbunicului dvs., înțelegeți avantajele și dezavantajele împrumuturilor pentru casele de amanet - și gândiți-vă la alternative.

Spre deosebire de un împrumut personal, un împrumut de amanet poate fi o modalitate rapidă de a împrumuta bani, deoarece nu implică o verificare a creditului sau un proces de solicitare. Suma împrumutului dumneavoastră se bazează pe valoarea articolului pe care îl amanetați.

De exemplu, dacă dețineți o chitară de marcă, o puteți aduce la un magazin de amanet, astfel încât un broker de amanet să-și dea seama de valoarea acesteia. Odată ce valoarea acestuia a fost determinată, angajații de la serviciile amanet AGS vă poate acorda un împrumut în valoare de până la valoarea de evaluare a chitarei.

Dacă mergi mai departe cu un împrumut de case de amanet, poți obține banii imediat și acolo. De obicei, vi se va cere să rambursați întreaga sumă a împrumutului de amanet pentru a vă recupera articolul amanet, deși timpul pe care îl aveți pentru a rambursa împrumutul poate varia de la o casă de amanet la alta. Înainte de a apela la serviciile amanet AGS verificați toate aspectele, pentru a avea toate datele clare și înțelese pe deplin.

Știați că amanetul era disponibil și în epoca victoriană?

Încă din epoca victoriană, amanetul a trecut printr-o serie de schimbări. Multe povești și relatări din acea vreme îi înfățișează pe amanetii ca lipsiți de scrupule, iar clienții lor ca fiind săraci și disperați. Din păcate, această viziune a comerțului a dăunat mult reputației de amanet. Mulți încă mai cred că este o industrie nereglementată, fără scrupule, când, de fapt, este puternic reglementată de ceva timp.

În zilele noastre, serviciile amanet AGS au un număr mare de articole de la bijuterii prețioase, aur, diamante și pietre prețioase, până la artă, antichități, obiecte de colecție și chiar modă de designer. Industria a cunoscut o oarecare resurecție: împrumuturile de amanet nu au fost așa de dorit după cel de-al Doilea Război Mondial din cauza introducerii asistenței sociale. Din anii 1980 însă, lumea financiară a trecut prin unele dintre cele mai mari schimbări de până acum.

Acum, că recesiunea din 2008 devine o amintire îndepărtată și consumatorii au mai multe opțiuni decât oricând când vine vorba de a împrumuta bani, amanetul este o cale legitimă și profesionistă de a scăpa. 

Timp de peste 2.000 de ani, amanetul a rezistat și a prosperat în aproape toate culturile din lume – dacă nu ar fi funcționat atât pentru client, cât și pentru creditor, atunci cu siguranță nu ar fi durat atât de mult. Internetul a ajutat, de asemenea, la lansarea amanetului înapoi în lumea reală – puteți aplica online pentru un împrumut de amanet dacă nu aveți o sucursală în apropiere.

Puteți obține bani pentru obiecte valoroase

Viața tinde să ne arunce din când în când ciudatele curbe, iar nevoia de bani în scurt timp se poate întâmpla oricui dintre noi din mai multe motive. Aici poate fi util un magazin de amanet. Dacă nu ați mai fost niciodată la un magazin de amanet, atunci este posibil să nu știți exact ce servicii sunt oferite și care sunt cele mai bune pentru dvs. în acest moment anume.

Dacă aveți niște obiecte valoroase, atunci deblocarea valorii lor prin vânzare sau amanet poate fi foarte utilă într-un moment dificil. Modul în care profitați de acest lucru depinde de dvs. – adesea, cea mai bună alegere se rezumă la sentimentele dvs. personale cu privire la ceea ce vindeți, valoarea articolului și urgența de care aveți nevoie de banii.

Când amanetezi un obiect personal la serviciile amanet AGS îl folosești în esență ca garanție pentru un împrumut pe termen scurt. Agentul de amanet vă va oferi o anumită sumă de bani, pe baza valorii articolului, conform acordului că veți plăti acei bani înapoi într-un anumit interval de timp. Agentul de amanet vă va păstra articolul într-un loc sigur pe durata împrumutului. După ce ați rambursat toți banii datorați, plus dobânda, în intervalul de timp convenit, veți primi articolul înapoi. Dacă nu plătiți înapoi împrumutul, serviciile amanet AGS pot vinde obiectul pentru a recupera eventualele pierderi.

Cu toate acestea, atunci când vindeți un articol de valoare, pierdeți dreptul de proprietate asupra acelui articol de îndată ce banii ajung la dvs. Există multe moduri diferite de a vinde tot felul de articole valoroase, iar unele metode vă pot aduce mai mulți bani decât altele pentru a vinde același lucru. 

Profitați la maximum de bunurile dvs.

Odată ce ați amanat un articol, la serviciile amanet AGS de exemplu, ați plătit împrumutul și ați primit obiectul înapoi, sunteți liber să faceți din nou același lucru – nu există nicio limită de câte ori puteți amaneta același articol. Aceasta înseamnă că, păstrând o valoare amaneată cu succes, veți avea întotdeauna un activ pe care știți că vă puteți împrumuta în viitor. A avea așa ceva la care să recurgeți în caz de urgență este foarte util și vă poate împiedica să luați o decizie financiară mai dificilă la momentul respectiv.

Este important să ne amintim, totuși, că unele articole pot fluctua în valoare în timp, mai ales dacă sunt fabricate din aur sau alt metal prețios. Aceasta înseamnă că, în funcție de piețe, ți se poate oferi un împrumut mai mare într-o zi decât în alta. Din acest motiv, merită să fii mereu cu ochii pe prețul aurului, de exemplu.

Vino să ne vizitezi în orice moment pentru o discuție informală despre ceea ce putem face pentru tine. Nu aveți nevoie de o programare la serviciile amanet AGS, iar procesul nostru de solicitare a împrumutului este rapid și simplu dacă decideți că doriți să mergeți mai departe. 

Modifică setările cookies