(P) 5 secrete ce te pot ajuta să câştigi la păcănele

Promo
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 11:50
Data actualizarii: Miercuri 17 Februarie 2021, 11:54
De multe ori ai telefonul în mână şi nu şti pe ce site online de jocuri de noroc să intri.

Descarcă aplicaţia Superbet gratuit şi intră în marea familie a pariorilor acestui operator. Oferta este una extrem de generoasă, câştigurile mari, timpul de retragere scurt, deci ai toate condiţiile să joci relaxat la păcănele. Şi dacă sloturile sunt jocurile tale preferate atunci nu strică să aplici 5 secrete care te pot ajuta să îţi măreşti şansele de câştig.

RTP-ul din spatele păcănelelor

RTP înseamnă rata de ramburs către jucător şi desemnează una dintre caracteristicile tehnice ale „creierului” electronic dintr-un slot. Pe scurt, această caracteristică tehnică reprezintă efectiv banii care se întorc în conturile jucătorilor şi este stabilită de către producătorii sloturilor la un anumit procent. În general, în cazinourile online româneşti, vei întâlni păcănele care au un RTP cuprins între 95% şi 99%. Dacă ne raportăm la un RTP de 95%, acest lucru se traduce în faptul că la fiecare 100 de RON pariaţi în joc, se întorc jucătorilor 95 RON. Diferenţa de 5 RON este câştigul casei şi chiar dacă la prima vedere el pare foarte mic, dacă iei în calcul miile de accesări zilnice ale unui slot atunci ajungi la sume considerabile.

Ceea ce nu toţi jucătorii cunosc este că se aşteaptă să li se returneze lor banii jucaţi, însă acest lucru se poate întâmpla sau nu. Explicaţia este simplă, RTP-ul are un orizont de timp de aplicare care se raportează la 30 de zile calendaristice sau milioane de rotiri de slot. Deci per total, la o sumă “N” jucată la un slot pe parcursul unei luni, se va întoarce cu certitudine în buzunarele jucătorilor. Poţi lua loc în fata jocului şi doar după câteva mâini să obţii un premiu important sau poţi juca timp îndelungat până să înregistrezi primul câştig.

Strategie pentru a lovi jackpotul

Sunt câţiva producători de software care se concentrează pe sloturile care oferă jackpoturi impresionante, care depăşesc sume astronomice pentru un om obişnuit. Să joci la un slot şi deodată să câştigi 100.000 de EURO sau chiar milioane, înseamnă că eşti foarte norocos. Dacă vrei să adaugi la această ecuaţie şi puţină strategie, atunci cu siguranţă că eşti pe drumul cel bun. Dar ce să aplici? Poţi începe prin:

A selecta acele sloturi cu jackpoturi care au o istorie dovedită în acordarea acestor premii

A juca la păcănelele care acordă des aceste super premii, chiar dacă mărimea lor nu este atât de mare

Acest lucru nu înseamnă că trebuie să te arunci din prima „în braţele” unui slot care are cel mai mare jackpot. Studiază atent oferta, vezi cam care sunt mizele pe care acesta s-a acordat şi selectează-l pe acela unde ai cele mai mari şanse de reuşită. Nu strică să faci şi puţină muncă de informare pe platformele unde jucătorii pasionaţi schimbă impresii şi chiar ponturi care te pot duce mai aproape de acest vis.

Un sfat pertinent ar fi acela de a te axa pe sloturile care sunt înzestrate de producători cu jackpoturi progresive, care îţi oferă 4 şanse de a câştiga un premiu cu adevărat important. Acestea se activează aleatoriu, după o combinaţie câştigătoare şi pe orice miză ai juca.

Cât de mult pariezi este mai important decât crezi

În faţa unui slot este destul de greu să rămâi concentrat şi să iei decizii întotdeauna bazate pe o gândire corectă. Adesea te laşi purtat de adrenalină şi joci pe mize mari care îţi pot aduce câştiguri serioase dar care te pot ruina la fel de repede. Este adevărat şi fiecare jucător o ştie foarte bine, ca un slot oferă câştiguri mari dacă şi miza este mare. Liniile de câştig rămân aceleaşi, însă câştigurile se multiplică în funcţie de miza pe care eşti. Este foarte clar că dacă vrei să faci o clasificare a jucătorilor vei găsi cu siguranţă 2 tipuri:

Jucători care joacă mize minime, în speranţa realizării unui câştig mare sau prinderii unui jackpot

Jucători care pariază pe mizele cele mai mari şi care pot câştiga venituri importante dacă au noroc

Nimeni nu garantează că vei câştiga, pentru că în final eşti în faţa unui joc de noroc. La fel de adevărat este şi faptul că există jucători care dispun de bugete imense de joc şi pentru care mizele maxime sunt la ordinea zilei, dar şi jucători care îşi drămuiesc cu atenţie bugetul şi aleg varianta de joc pe miză mică. Până la urmă, mizele pe care le alegi în joc sunt cele care te definesc ca şi jucător, însă nu strică să mai arunci din când în când şi un ochi atent asupra contului, pentru a lua din timp o decizie corectă.

Cel mai bun sistem pentru păcănele pe care îl poţi găsi

Te-ai întrebat de multe ori de ce câştigurile fluctuează în egală măsură cu pierderile şi ce poţi face pentru a înclina balanţa în favoarea câştigurilor. Nu există jucător care să îşi dorească să piardă la păcănele, dimpotrivă îşi doreşte să înregistreze câştiguri cât mai des. Cum poţi să faci însă acest lucru? Răspunsul constă în crearea unui sistem de joc pe care să îl respecţi şi să îl aplici cu consecvenţă. Poţi începe prin:

A crea un buget de joc pe care să îl defalci pe zile/săptămâni/luni şi pe care să nu îl suplimentezi în nici un fel

A manageria corect atât pierderile cât şi câştigurile. Ai pierdut, întrerupe jocul, ai câştigat, scoate imediat surplusul

A te informa asupra sloturilor care au un RTP mare şi care sunt recunoscute de jucători ca oferind câştiguri mari şi dese

A juca sloturi înzestrate cu jackpoturi sau a participa la turnee specifice de sloturi care sunt înzestrate cu premii mari

Nimeni nu îţi va spune că acest sistem este unul infailibil, însă dacă îţi menţii în joc aceste repere cu certitudine că vei limita pierderile şi îţi vei maximiza câştigurile.

Cele mai bune păcănele oferite de Superbet Casino

Când vine vorba despre cazinouri online, Superbet este unul dintre cei mai buni operatori din ţara noastră. Întâlnit în multiple locaţii terestre în toate oraşele din România şi prezent puternic şi în online, Superbet este deţinătorul unei ofere de invidiat. Dacă ne raportăm numai la sloturi, odată intrat pe pagina de start a cazinoului vei rămâne surprins de varietatea care te aşteaptă aici. Sloturile întâlnite pe pagina platformei sunt atât de multe încât te poţi ajuta de butoanele de selecţie care îţi permit să le vezi pe cele mai noi. Din tot acest şir imens de sloturi se remarcă totuşi câteva care conduc detaşat la popularitate dar şi la câştigurile pe care le oferă:

Shining Crown, slotul care îmbină armonios simbolul norocos al şeptarului cu o întreagă livadă de fructe. Jocul iese în evidenţă prin wildul său, coroana de aur bătută în pietre preţioase, care apare pe rolele 2, 3 şi 4, le poate ocupa în întregime şi acordă de cele mai multe ori câştiguri cu adevărat impresionante

Book of Ra te va conduce în antica civilizaţie egipteană, unde cartea zeului Ra îţi va aduce rotiri gratuite dacă o prinzi la o singură rotire de slot pe 3 dintre rolele acestuia. Vei avea parte de specialele atât de dorite, pe parcursul cărora simbolul selectat de joc poate oferi destul de des câştiguri de tip ecran

Dacă vrei însă să le cunoşti pe toate, nu trebuie decât să intri pe platforma Superbet şi o să ai surpriză să le poţi accesa şi în modul demo, astfel încât să decizi cât mai repede să îi devii client.

Toate aceste secrete te vor ajuta cu siguranţă să fii un jucător mai bun la păcănele. Alege sloturile cu RTP-uri mari, axează-te pe acela care oferă jackpoturi, reglează miza şi dă drumul cât mai repede la joc. Te aşteaptă o experienţă pe care nu o vei uita curând şi adrenalină la maxim!

Decizie ONJN nr. 1879/20.10.2016

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!