Povestea salbaticului din Papua Noua Guinee poreclit "Vanatorul de capete"! Purta 49 la pantof si a dat cele mai tari KO-uri din istorie! VIDEO

Autor: Sport.ro
Marti 03 Septembrie 2013, 13:35

	Povestea salbaticului din Papua Noua Guinee poreclit "Vanatorul de capete"! Purta 49 la pantof si a dat cele mai tari KO-uri din istorie! VIDEO

Vezi knockouturile si povestea incredibilului Stanley Nandex, luptatorul ce purta 49 la pantof si care a dat mai multe KO-uri spectaculoase decat toti luptatorii din K-1!

A plecat din triburile din Papua Noua Guinee si a ajuns sa faca senzatie in intreaga lume. 

Perioada de glorie ai lui Stanley Nandex a fost intre anii 2003-2004, atunci cand a dominat kickboxingul din Oceania.

Luptatorul plecat din saracia triburilor din Papua Noua Guinee a facut senzatie in intreaga sa cariera, fiind unul dintre cei mai spectaculosi luptatori din toate timpurile.

Din pacate pentru el, nu a prins era mediatica a K-1-ului si nici un contract in galele "oficiale".

Totusi, pentru fanii de acasa, Nandex a fost ca un mit.

Nandex alaturi de prietenii de acasa

Nandex, alaturi de prietenii de acasa

"Auzeam mereu despre meciurile sale fantastice si victoriile spectaculoase, dar nu am apucat sa il vedem nici la televizor, nici in ziare. Pentru noi era ca un mit, il vedeam cum pleaca la gale si apoi auzeam zvonuri despre ce meciuri incredibile a facut", a declarat un prieten de-al lui Nandex.

Antrenat de legenda Taekwondo Jemal Hasan (centura neagra 7 DAN), Nandex a detinut poate cel mai variat si mai spectaculos arsenal in ceea ce priveste loviturile de picior, din intreaga istorie K-1.

Porecla "Headhunter" ("Vanator de capete") i-a fost data de catre un comentator dupa o gala in Melbourn, Nandex fiind preferatul matchmaker-ilor din Turcia si Australia!

Loviturile sale de picior au facut senzatie pe intreg globul pamantesc, fiind adulat de fani de fiecare data cand intra in arena.

Nandex s-a retras din activitate de cativa ani, contribuind acum la dezvoltarea tinerilor din Papua Noua Guinee prin sport, deschizand si administrand mai multe sali de Kickbox pe teritoriul intregii tari!

KO-urile sale vor ramane insa in istorie, iar Nandex este unul dintre oamenii care s-au ridicat din saracia din Oceania si au reusit sa incante zeci de mii de oameni in intreaga lume. Totul prin sacrificiu, munca si sport.

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT