Patrick Mouratoglou Patrick Mouratoglou antrenor Tenis ATP Tenis

„Gata cu ipocrizia, felicitări!” Reacția uluitoare a antrenorului Patrick Mouratoglou la adresa oficialilor ATP

Patrick Mouratoglou felicită ATP pentru introducerea coaching-ului, începând cu data de 11 iulie. 

Marcu Czentye
Data publicarii: Miercuri 22 Iunie 2022, 09:15
Data actualizarii: Miercuri 22 Iunie 2022, 09:14

Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou (52 de ani) este totalmente de acord cu introducerea coaching-ului în circuitul ATP. Oficalii instituției care reprezintă elita tenisului masculin au decis implementarea și legalizarea indicațiilor oferite de antrenori în timpul meciurilor, cu anumite condiții, începând cu data de 11 iulie. 

Perioada de probă se va extinde până la finalul anului și va cuprinde ediția 2022 a Openului American, dar și a Turneului Campionilor. 

Patrick Mouratoglou, de acord cu coaching-ul acordat în timpul meciurilor

„Felicitări ATP pentru 'legalizarea' unei practici care a fost făcută aproape la fiecare meci, de decenii încoace. Gata cu ipocrizia,” a scris Patrick Mouratoglou pe Twitter, comentând decizia luată de conducătorii ATP. 

În finala US Open 2018, Serena Williams a fost penalizată pentru că a primit indicații tehnice din partea lui Patrick Mouratoglou, prin semne non-verbale. Acesta i-ar fi transmis jucătoarei sale de la acea vreme să urce mai mult în teren, pentru a contracara jocul agresiv al japonezei și a-i scurta din timpul dintre lovituri. 

Andrei Pavel, dezvăluiri despre Roger Federer: „Mi-a stricat un an. Dacă nu era 'urâtul ăsta', ar fi fost altfel” Când s-ar retrage elvețianul

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!