HALEP DUBAI | Declaratia care nu lasa loc de interpretari! Reactia Simonei dupa meciul cu Bouchard: anuntul despre viitorul antrenor

HALEP DUBAI | Declaratia care nu lasa loc de interpretari! Reactia Simonei dupa meciul cu Bouchard: anuntul despre viitorul antrenor

Simona Halep a castigat meciul cu Eugene Bouchard in doua seturi, scor 7-6, 6-4.

Simona Halep a declarat la conferinta de presa ca nu s-a consultat cu nimeni inaintea meciului cu Bouchard si toate deciziile tactice i-au apartinut.

Declaratia Simonei vine sa confirme faptul ca fostul numar 1 mondial nu isi va angaja un antrenor dupa despartirea de Thierry van Cleemput.

"Experienta mea a contat. Nu am vorbit cu nimeni despre meciul cu Bouchard, inainte de a intra pe teren. Vreau sa imi gasesc energia. Astfel, sunt capabila sa fac anumite lucruri bune. Sunt capabila sa castig anumite meciuri. Niciodată nu este usor. Voi lua fiecare meci in parte", a declarat Simona Halep la conferinta de presa.

Simona Halep - Lesia Tsurenko, miercuri, ora 10:30

Halep a trecut in doua seturi de Eugenie Bouchard si s-a calificat in optimile turneului de la Dubai, acolo unde va da peste ucraineanca Lesia Tsurenko. Meciul are loc la doar o saptamana dupa ce Halep s-a impus in fata Lesiei cu 6-2; 6-3 la Doha.

Tsurenko a trecut in trei seturi de chinezoaica Zhu, scor 6-4, 6-7 (5), 6-3 si este outsidera in fata numarului 2 WTA.

Partida se va desfasura miercuri, dupa 10:30, live pe www.sport.ro.

La 29 de ani, Lesia Tsurenko e in forma carierei, locul 23 WTA la inceputul saptamanii. Insa si Halep e in forma, a jucat finala de la Doha si nu a avut prea mari probleme cu Eugenie Bouchard, pe care a invis-o cu 7-6; 6-4.

Toata Romania vede Romania! Nationala U21, din nou spre Euro! Irlanda de Nord - Romania, marti, 19:30, PRO X! MM Stoica si Dumitru Graur comenteaza meciul la Special, pe PRO X!VIDEO PROTVPLUS.RO

Diplomat român, acuzat de implicare într-un transport ilegal de 1,5 milioane € de solzi de pangolin
BRAT