SuperLive cu Mihai Mironica

SuperMotive să te bucuri de ziua a 9-a de la SuperMondial (P)

A 9-a zi a SuperMondialului vine cu multiple motive pentru care să te bucuri de competiție alături de Superbet. De la cele 4 meciuri ale zilei până la SuperAvantaj, SuperPariuri și SuperExperiență, toate te ajută să începi săptămâna cu dreptul. Ești pregătit?

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 14:39
Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 14:42

Află SuperMotivele zilei #9 de la SuperMondial!

Camerun – Serbia

După eșecul în fața Seleção, naționala Serbiei are nevoie ca de aer de o victorie împotriva Camerunului – asta dacă mai vrea să spere la calificare în fazele următoare ale SuperMondialului. Înaintea partidei, Brazilia este pe primul loc în grupa G cu 3 puncte și 2 goluri date, urmată de Elveția cu tot atâtea puncte, dar un singur gol înscris. Naționala sârbă este cotată cu prima șansă la victorie în partida de astăzi.

Coreea de Sud - Ghana

De la 15:00, în grupa H se dă o SuperLuptă pentru locul 2. Poate că naționala uruguayană a început SuperMondialul ca favorită să se califice în fazele eliminatorii, însă Coreea de Sud poate produce surpriza. Uruguay are meci greu cu Portugalia supereroului Ronaldo, în vreme ce sud-coreenii au de făcut față unei partide aparent ușoare cu Ghana. La Superbet, ai cota 2.65 pe victoria asiaticilor. 

Brazilia – Elveția 

De la 18:00, ambele echipe pornesc spre un vis. Brazilia este favorită la câștigarea SuperMondialului, iar pentru asta ar trebui să bifeze victorie după victorie. Pe de altă parte, Elveția poate să stârnească un cutremur în fotbalul internațional, dacă s-ar impune cu Seleção. Naționala Țării Cantoanelor a demonstrat că poate face față echipelor mari, după rezultatele din Liga Națiunilor, iar miza mare a meciului poate să le dea forțe supraomenești. La Superbet, ai cota 2.75 pe X2.

Portugalia – Uruguay

Acesta e SuperMeciul zilei. Portughezii îl au pe fenomenul Cristiano Ronaldo, cel care a devenit, odată cu penaltiul transformat în gol din partida de debut cu Ghana, primul jucător din lume care a marcat la 5 ediții diferite ale SuperMondialului. Atacantul este “flancat” de generația tânără, la fel de valoroasă. Golurile 2 și 3 din primul meci al grupei au fost marcate de João Félix și Rafael Leão, ambii în vârstă de 23 de ani. De altfel, João Félix a devenit cel mai tânăr jucător care a marcat la debutul în competiție pentru naționala lusitană. Pe de altă parte, Uruguayul are o listă lungă de jucători care îi pot aduce goluri și victorie: Fede Valverde, Edinson Cavani, Darwin Nunez și Luis Suarez așteaptă ocaziile. 

Vezi SuperOferta pentru meciurile de azi

SuperAvantaj

Cum ar fi să fii pus la adăpost, iar biletul tău să fie verde chiar și când are loc o remontadă? Nu e doar un vis, e o realitate cu SuperAvantaj de la Superbet! Dacă echipa ta are un avantaj de două goluri, indiferent de rezultatul final, biletul tău este verde.

Află mai multe despre SuperAvantaj!

SuperPariuri

Meciurile competiției vin cu o SuperOfertă de SuperPariuri cu cote până la 1000. Optează pentru o combinație de evenimente la cote SuperTentante și bucură-te la maxim de SuperMondial!

Iată SuperMotivele pentru care să te bucuri de a noua zi a SuperMondialui alături de Superbet. Trăiește la SuperIntensitate fiecare meci și fiecare ocazie și inspiră-te pentru SuperBilete!

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!