(P) Miami Bici te supercheamă să-ți împlinești online visul american!

(P) Miami Bici te supercheamă să-ți împlinești online visul american!

Miami Bici te supercheamă să-ți împlinești online visul american!

Leicester campioană în Premier League, Grecia campioană la Euro, Wolfsburg campioană în Germania în Bundesliga, Montpellier campioană în Ligue 1, chiar și Atletico Madrid campioană în La Liga în dauna lui Real Madrid și a lui FC Barcelona sunt moduri în care visul american se trăiește în sport, pe pământ european. 

NOUL SUPERTEREN DE JOACĂ AL FANILOR

E clar: pariorii încep să se descurce din ce în ce mai bine și în cazinou și poate că deja faci și tu asta! De curând, tot mai mulți microbiști reușesc să pună mâna pe trofee uriașe în cazinoul online, un semn că e nevoie și de relaxare după superemoțiile din timpul meciurilor avute pe biletele plasate în agenții și online la Superbet. Înregistrează-te și vino să superjoci online!

SUPERTRANSFER ONLINE, ÎN AVANTAJUL TĂU

Cu siguranță, noul transfer în cazinoul online îi va impresiona pe pariori dar și pe noi, iubitorii sportului. Miami Bici e în premieră mondială în cazinoul online Superbet, sub forma unui slot care face deja istorie. O experiență în exclusivitate, care își propune să întreacă experiența din jocul Aviator, un alt joc exclusiv care e găsit doar în cazinoul online Superbet.

Filmul Miami Bici a doborât toate recordurile în materie de succes de casă, fiind răsplata pariurilor puse de toți cei care au crezut în el. Iar Superbet a fost unul dintre cei mai importanți finanțatori ai proiectului. Un film al cărui succes pe plan intern poate fi asemănat cu un campionat câștigat de o nou promovată superambițioasă, supertalentată și superinspirată în ceea ce privește echipa aliniată. 

EXPERIENȚĂ ÎN PREMIERĂ MONDIALĂ

Acum, pentru a le oferi jucătorilor săi o nouă competiție în cursa pentru distracție, noroc și bucurie, Superbet a lansat jocul online Miami Bici. O producție care e un adevărat blockbuster cinematografic, în variantă pentru cei care sunt pasionați de jocuri de cazinou, dar și pentru cei ca noi, care suntem în primul rând iubitori ai sportului.

Și personajele principale Piciu (Codin Maticiuc) și Bilă (Matei Dima) trăiesc sportul foarte intens, la fel ca noi. Și actorii/influencerii/antreprenorii care le interpretează sunt în aceeași echipă cu noi, cea a pasionaților de sport. Dacă primul e fan fotbal (Codin), al doilea e mare fan al baschetului american (BroMania). E momentul să-i întâlnești în orice moment, jucând Miami Bici direct din aplicația Superbet. Descoperă și tu simbolurile plătitoare și vezi care dintre ele e cel mai generos cu contul tău, plus toate opțiunile suplimentare pentru victorii mai consistente în cazinoul online.

Vei fi amuzat, vei fi surprins și vei avea posibilitatea să cucerești America distracției! Patria Las Vegasului a fost mereu un tărâm al aventurii. Acum, vorbim despre o aventură periculos de distractivă. 

Bucură-te de ea responsabil rulând doar sume pe care ți le permiți. Norocul îi caută pe cei care nu-și pierd controlul. Fii Super atunci când te distrezi. Fii tu. Fii un exemplu și pentru prietenii cărora le vei spune despre Miami Bici, superjocul anului în România!

#HaiSăFimSuper #SuperCazinou #SuperDistracție #MiamiBici

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cum vă puteți cumpăra până la şase ani de vechime în muncă. Termenul limită este 1 septembrie 2023
BRAT
Modifică setările cookies