SuperLive cu Mihai Mironica

(P) Fenerbahce – Gaziantep | Alex Maxim a marcat în toate duelurile cu Fener

Sezonul 2021/2022 al Superligii din Turcia a fost ca un rollercoaster pentru Gaziantep. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 11:16
Data actualizarii: Vineri 29 Aprilie 2022, 11:17

Echipa românilor Maxim și Toșca a alternat rezultate surprinzătoare împotriva granzilor cu eșecuri în fața unor adversari mai slab cotați. Cu 4 etape rămase de disputat până la finalul sezonului, trupa lui Erol Bulut mai are nevoie de un singur punct pentru a-și asigura matematic rămânerea în prima ligă. 

Vineri, de la ora 20:30, LiveStream pe site-ul și în aplicația Superbet, Gaziantep are însă o deplasare grea, pe terenul lui Fenerbahce. Clubul din Istanbul este pe locul 2, dar își simte poziția amenințată de revelația actualei stagiuni, Konyaspor, aflată la un singur punct în spate. 

Giganții din Istanbul nu au speriat-o pe Gaziantep

Meciul de pe Sukru Saracoglu este ultimul pe care Gaziantep îl are de disputat în acest sezon împotriva celor 3 granzi din Istanbul. Beșiktaș a fost singura care a scăpat neînvinsă din disputele cu echipa lui Bulut, remizând alb în deplasare și impunându-se cu 1-0 în retur. 

Galatasaray a învins-o cu 2-0 în prima parte a campionatului, unul dintre goluri fiind marcat de Moruțan. Gaziantep și-a luat însă revanșa pe 20 martie, câștigând cu 3-1 un meci în care Alex Maxim a transformat un penalty și a dat două pase decisive. 

Maxim a ieșit în evidență și în disputa cu Fenerbahce din tur, când a înscris din penalty al doilea gol al echipei sale, care s-a impus cu 3-2. A devenit o obișnuință pentru internaționalul român să aibă evoluții bune în duelurile cu Fener, marcând în ambele dueluri directe din sezonul trecut. 

Intră în SuperSocial, rețeaua de socializare a pariorilor, unde sunt deja 500.000 de jucători superpasionați.

Maxim a contribuit la peste o treime din golurile echipei sale

Pentru Gaziantep, actualul sezon a fost mai slab decât cel precedent, încheiat cu o clasare în prima jumătate a clasamentului. Însă la fel ca în stagiunea trecută, Maxim a fost un adevărat MVP. 43 de goluri a reușit trupa lui Bulut până acum, iar la 16 din ele, adică peste o treime, și-a adus aportul internaționalul român, care a înscris de 11 ori, trecându-și în cont și 5 assist-uri. Niciun alt fotbalist de la Gaziantep nu are cifre mai bune decât Maxim.

Pentru un nou gol cu Fener, echipă împotriva căreia a înscris în fiecare meci jucat, Alex Maxim are cotă 4.20 la Superbet. Vezi aici oferta completă pentru Fenerbahce – Gaziantep și pariază inspirat!

Modifică setările cookies