Sumudica, facut PRAF de arbitru! I-a venit sa PLANGA in fata presei si a inceput sa vorbeasca in romana! VIDEO: "A vazut toata tara ce s-a intamplat"

Sumudica, facut PRAF de arbitru! I-a venit sa PLANGA in fata presei si a inceput sa vorbeasca in romana! VIDEO: "A vazut toata tara ce s-a intamplat"

Marius Sumudica e suparat rau pe arbitrul Cakir, cel mai bine cotat turc al momentului la UEFA.

Sumudica se plange de prestatia centralului si a asistentilor sai. Primul gol al lui Galatasaray a plecat de la o pozitie clara de offside a lui Garry Rodrigues, nesanctionata insa de la margine. Sumudica a imbinat limba portugheza cu romana la microfonul BeIn Sports si a fost la un pas sa izbucneasca in lacrimi din cauza nervilor.

"Am inceput meciul de la 0-2, am luat gol foarte repede. Pana acum nu am vorbit de arbitri, dar cand un arbitru nu vede offside un metru... Apoi la golul 2 alta greseala... N-am vazut-o pe Galatasaray niciodata asa cum am vazut-o in repriza a doua. 5 jucatori aveau crampe, dureri, cadeau, nu mai puteau, Muslera tragea de timp. Arbitrul nu i-a zis nimic lui Muslera! Fiecare atac de-al nostru era galben, ale lor... nimic.

Nu se poate asa! Nu e posibil! Un metru offside! Ce sa mai jucam? Nu am avut nicio greseala in favoarea noastra. Noi castigam mereu pe teren! Uitati-va la faze! Un metru offside la Rodrigues! Cum nu a vazut, e cel mai bun arbitru din Turcia? Vreau sa ma respecte, nimic mai mult! A vazut toata tara ce s-a intamplat", a spus Sumudica pentur BeIn Sports.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cod portocaliu de inundaţii pe râuri din 10 judeţe şi Cod galben în 15 judeţe, până miercuri la miezul nopţii
BRAT
Modifică setările cookies