Stranieri

Transformarea lui Gardos in Anglia de la "un jucator cu probleme fizice si psihice" la cel mai bun pasator al lui Southampton

Fostul fundas al Stelei pare sa se fi acomodat excelent la Southampton. Joaca din ce in ce mai des, iar Koeman in lauda pentru forma de care da dovada.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 08:19
Data actualizarii: Luni 05 Ianuarie 2015, 08:27

Intr-un interviu acordat inaintea meciului cu Ipswich Town din Cupa Angliei, incheiat 1-1, Ronald Koeman il lauda pe Gardos in Daily Echo.

"Cred ca Gardos acum a ajuns la potentialul sau, este ceea ce are nevoie pentru a juca. A avut un start dificil din punct de vedere fizic si psihic, atunci cand a venit la echipa. Dar a reusit sa se dezvolte si sa ajunga la un nivel potrivit pentru un fundas central si are mult mai multa incredere in el acum."

"A aratat asta cand a intrat cu Chelsea, a aratat asta contra lui Arsenal si e bine, pentru ca avem nevoie de Florin, deoarece acum Maya Yoshida va pleca la Cupa Asiei si n-avem multi fundasi in lot."

"Aducerea lui Gardos este un transfer bun, deoarece acum este la nivelul de care noi avem nevoie si de care el are nevoie pentru a juca.", a declarat Ronald Koeman, potrivit britanicilor de la Daily Echo.

In prezent, conform unei statistici oferite de presa britanica, Florin Gardos este cel mai bun pasator al lui Southampton. 95% dintre pasele oferite de fundasul roman au fost corecte.

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies