Dennis Man Adrian Porumboiu Parma Stranieri

Transferul lui Man la Parma, contestat în continuare: „Am reușit să-i păcălim pe americani cu un jucător cu două viteze, încet și pe loc!”

Jucătorul vândut de Gigi Becali la Parma primește critici la mai bine de un an de când s-a transferat în Italia.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 07 Aprilie 2022, 10:54
Data actualizarii: Joi 07 Aprilie 2022, 10:59

Dennis Man (23 ani) a fost transferat de Parma în ianuarie 2021. În acea campanie de transferuri, Gigi Becali (63 ani) a primit 13 milioane de euro pentru atacantul său. 

Cu toate că a avut nevoie de aproape un an pentru a se adapta la noul club, românul a devenit un jucător de bază pentru sistemul lui Giuseppe Iachini (57 ani), antrenorul italian oferindu-i chiar banderola de căpitan în meciul cu Vicenza, din Serie B. Însă acest lucru nu este de ajuns în viziunea lui Adrian Porumboiu (71 ani). Fostul internațional român este de părere că suma pe care a plătit-o Parma pentru Man nu se justifică și crede că alți jucători ar trebui să joace înaintea sa la echipa națională. 

Porumboiu: „Nu are nicio legătură că a dat gol la națională!”

„Atât timp cât avem jucători care valorează 100 de milioane de euro, eu cred că lucrurile stau cu totul diferit. Noi 'blufăm' așa. Dacă am reușit să îl păcălim pe americani să plătească 13 milioane de euro pe un jucător care are două viteze, încet și pe loc... . 

Exact, Man la Parma. Mă rog, nu are nicio legătură că a dat Man gol (n.r. – la echipa națională). Mai curând ar juca Petrila, Tavi Popescu, au explozie, au o viteză și pot să facă lucruri mult mai bune decât… Mă rog, nu are sens. E doar părerea mea”,a declarat Adrian Porumboiu pentru Playsport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!