Florin Andone Espanyol Stranieri

Numele lui Andone, implicat intr-un scandal urias in Spania: "Regretam ca am fost implicati in asemenea practici" Anuntul facut de Marca

Clubul Espanyol a dezmintit oficial interesul pentru Florin Andone, atacantul roman care a impresionat in returul sezonului trecut la Cordoba. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 10 Iulie 2015, 09:23
Data actualizarii: Vineri 10 Iulie 2015, 09:27

Agentul lui Andone declarase ca jucatorul e ofertat de Espanyol si ca romanul care sanse mari sa ajunga in Barcelona vara asta. Clubul catalan s-a sesizat si a negat categoric informatiile prezentate de agentul Juan Jose Moral. 

"Clubul Espanyol regreta faptul ca numele sau este implicat in astfel de practici", a anuntat un reprezentant al clubului in cel mai mare ziar din Spania, Marca. 

Moral sustinea ca Espnayol e gata sa-l ia pe roman, insa nu isi permite suma ceruta de Cordoba, 3 milioane de euro. "Au 1,2 milioane de euro la dispozitie", sustinea Moral. 

Agentul lui Andone mai anuntase ca e competitie mare pentru tanarul atacant. Alt club din La Liga si alte doua din Premier League sunt interesate de roman, a declarat Moral. 

Cordoba a retrogradat, iar Andone i-a anuntat pe sefii sai ca vrea sa plece de la echipa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!