Românul transferat de Șumudică la Gaziantep în iarnă, lăudat de turci: "A renăscut!"

Deian Sorescu Gaziantep Marius Sumudica Stranieri Marius Șumudică / Sursa foto: Imago Images
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 22 Martie 2024, 16:58
Data actualizarii: Vineri 22 Martie 2024, 17:03

Presa din Turcia, cuvinte mari despre Deian Sorescu (26 de ani).

"Deian Sorescu, transferat la Gaziantep FK în această iarnă, pare a fi renăscut pe teren. Evoluțiile sale din ultimele săptămâni l-a adus din nou în atenția selecționerului echipei naționale a României", notează cei de la Gazeteekspres.

Titular în abele mecuri sub conducerea lui Selcuk Inan, Sorescu a marcat două goluri importante în ultimele două etape. Atacantul a ajuns la trei goluri în campionat, iar evoluția sa continuă să se îmbunătățească.

Performanța lui Sorescu la Gaziantep i-a adus o nouă convocare la echipa națională a României, mai notează turcii, care subliniază că moralul fotbalistului este la cote maxime, iar el dorește să continue evoluțiile bune în meciurile rămase din campionat. 

Sorescu se simte bine la Gaziantep și își dorește să devină un titular incontestabil al echipei, iar potrivit informațiilor livrate de turci, staff-ul tehnic este extrem de mulțumit de randamentul lui fotbalistului român.

Deian Sorescu participă alături de naționala României la campania de pregătire din luna martie, când tricolorii vor întâlni Irlanda de Nord și Columbia, în două meciuri amicale.

Programul României în luna martie

  • Vineri, 22 martie, 21:45, Arena Națională (București): ROMÂNIA – Irlanda de Nord
  • Marți, 26 martie, 21:30, Civitas Metropolitano (Madrid): Columbia – ROMÂNIA 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!