Fanii il CER la Steaua, verdicul il da Hagi: "Nu stiu ce-i poate oferi Liga I, doar daca vrea sa se lase!" Radoi, in fata deciziei

Fanii il CER la Steaua, verdicul il da Hagi: "Nu stiu ce-i poate oferi Liga I, doar daca vrea sa se lase!" Radoi, in fata deciziei

Steaua il poate aduce in Ghencea pe Radoi, o revenire pe care fanii campioanei o viseaza de ani de zile.

Radoi are acum 33 de ani si opt luni si este unul dintre cei mai apreciati jucatori din istoria Stelei. Cel putin din cea recenta: el a jucat in Ghencea timp de aproape 8 ani, din iulie 2000, pana in ianuarie 2008. Capitan al echipei, simbol de determinare ca joc, Radoi a ramas in inimile suporterilor, care il cer din nou in Ghencea.

Revenirea este pusa clar sub semnul intrebarii. Plasat intr-un scenariu de transfer la Inter, Arsenal sau Dormund, Steaua l-a cedat pana la urma in Golf. Al-Hilal a dat 6 milioane de euro pe el, in ianuarie 2008, cand Radoi era om de nationala si nu implinise 27 de ani.

Bani din Golf il retin acolo. S-a transferat la Al-Ain dupa 3 ani si jumatate, pentru 4,2 milioane de euro. Pana la urma, a mai prins o mutare, la Al-Ahli, in aceasta vara, ca jucator liber de contract, insa nu a confirmat, iar astazi a spus adio clubului, fara sa aiba pretentii financiare.

"DOAR DACA VREA SA SE LASE"

Hagi, fost jucator si antrenor la Steaua, spune ca Radoi nu are vreun motiv pentru a reveni in Romania, fie si la Steaua:

"Nu stiu ce poate sa-i ofere fotbalul romanesc, doar daca vrea sa se lase. Daca vrea sa mai joace fotbal, este clar ca, la cum era el obisnuit, este greu sa se intoarca pe bani foarte putini", a spus Hagi.

Intrebati intr-un sondaj pe www.sport.ro daca-l vor pe Radoi la Steaua, acum, la 33 de ani, 81,5% dintre fanii celor din Ghencea au spus ca Radoi ar fi util campioanei, mai ales ca ar juca alaturi de Sanmartean.

10% au spus insa ca Mirel nu mai e de Steaua, in timp ce restul afirma ca echipa lui Galca nu poate fi reconstruita prin aportul unor oameni trecuti de 30 de ani, cum sunt Mirel Radoi sau Lucian Sanmartean.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Cuba începe vaccinarea cu seruri în fază experimentală, dezvoltate pe teritoriul său
BRAT
Modifică setările cookies