Un baschetbalist român din America a fost arestat pentru viol. Cât riscă să stea închis și ce amendă a primit

Mihai Carcoana baschet South Dakota Coyotes Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 11 Decembrie 2022, 14:43
Data actualizarii: Duminica 11 Decembrie 2022, 14:42

Mihai Cârcoană (20 de ani) este un baschetbalist născut la Cluj, care evoluează pentru echipa South Dakota Coyotes din cadrul Universității la care învață.

Cârcoană și-a făcut la Cluj junioratul și a plecat în Statele Unite ale Americii la Colegiu. A evoluat în sezonul 2021/22 la Toledo Rockets, iar în această stagiune este legitimat la South Dakota Coyotes.

Potrivit USA Today Sports, baschetbalistul român a fost arestat vineri de poliția din Dakota de Sud și a fost acuzat cu viol de gradul doi.

Aceeași sursă a mai indicat faptul că departamentul local de poliție a primit o sesizare în jurul orei 5:43 despre o agresiune sexuală care s-a produs în aceeași zi în cadrul campusului Universității din Dakota de Sud.

„Universitatea nu poate să comenteze chestiunile legate de studenți sau investigațiile criminale active. Universitatea din Dakota de Sud a emis un avertisment comunității din campus, având în vedere Actul Clery din 9 decembrie în ce privește informarea unei agresiuni sexuale în campus”, a spus Michelle Cwach, un oficial din cadrul Universității, conform USA Today.

Sursa a mai informat că Mihai Cârcoană ar putea primi până la 50 de ani închisoare și o amendă în valoare de 50 de mii de dolari, în cazul în care va fi condamnat.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!