FOTO ȘI VIDEO Starul din Formula 1 s-a întâlnit cu una dintre cele mai faimoase actrițe pe covorul roșu! Confesiunea acesteia l-a luat prin surprindere 

Formula 1 Anne Hathaway Daniel Ricciardo Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Mai 2023, 11:28
Data actualizarii: Duminica 07 Mai 2023, 11:30

Ediția din 2023 a faimoasei Met Gala s-a desfășurat luni, 1 mai, având ca temă comemorarea lui Karl Lagerfeld. 

„Karl Lagerfeld: A Line of Beauty” a fost tema din acest an de la Met Gala, unde celebritățile își etalează cele mai spectaculoase ținute. De-a lungul timpului, la gala organizată de Anna Wintour, redactorul șef al revistei Vogue, pe covorul roșu au apărut numeroase personalități sportive. 

S-a întâmplat și acum, când Serena Williams și-a anunțat și sarcina la apariția din acest an. Gala fost prezentată de Roger Federer, retras anul trecuut din tenis. Nu doar Serena și Roger Federer au fost prezenți din lumea sportului, ci și pilotul de Formula 1 de la Red Bull, Daniel Ricciardo. Pilotul australian cu origini italiene a profitat de etapa din Miami pentru a zbura la New York, unde se ține gala, la Muzeul Metropolitan. 

Moment viral între Anne Hathaway și Daniel Ricciardo 

Pilotul a fost protagonistul unei faze care a devenit rapid virală, petrecută pe covorul roșu. Acesta s-a intersectat cu actrița Anne Hathaway, care i-a făcut o confesiune neașteptată. 

„O plăcere să te cunosc. Wow! Sunt o mare fană Formula 1”, a fost filmată Anne spunându-i lui Ricciardo, care a zâmbit cu gura până la urechi la auzul vorbelor actriței. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!