Scene INCREDIBILE la nationala! Injuraturi grele intre Mutu si Piturca! Momentul care anunta cutremurul pentru Romania

Adrian Mutu Romania Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Martie 2013, 09:55
Data actualizarii: Vineri 29 Martie 2013, 09:56

Jucatorii prezenti la nationala povestesc scenele incredibile care au avut loc intre Mutu si Piturca inaintea meciului cu Ungaria!

PRO Sport anunta ca vedeta de la Ajaccio a fost la un pas sa fie data afara din lot chiar inaintea celor doua partide. Conform surselor ziarului, intre Mutu si Piturca au fost injuraturi grele dupa ce  atacantul a ajuns in cantonamentul de la Mogosoaia mai tarziu decat stabilise cu selectionerul.

"Noi nu am fost de fata, dar lucrurile astea s-au tot vorbit in zilele urmatoare. Mutu a iesit in oras, a intarziat si Piturca s-a luat de el. S-au injurat si cearta a fost uriasa", sustin sursele PRO Sport.

Interventia lui Mircea Sandu a calmat spiritele, insa Piturca i-a dat un ultim avertisment lui Mutu: "Ai grija, nu o sa mearga mereu cu telefoanele".

Piturca a parut ca trece initial peste conflict si l-a titularizat pe Mutu cu Ungaria, dar l-a lasat numai pe banca la Amsterdam.

"M-a deranjat ca n-a avut curaj sa ma priveasca in ochi. Secunzii mi-au dat tot felul de explicatii, insa el nu mi-a zis nimic", a explicat Mutu.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!