Ronaldo e in DEPRESIE! A plans 20 de minute dupa dubla cu Granada si vrea sa PLECE de la Real! Jucatorul pe care nu-l mai suporta:

Cristiano Ronaldo Real Madrid Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Septembrie 2012, 08:20
Data actualizarii: Luni 03 Septembrie 2012, 09:20

Cristiano Ronaldo a marcat golurile 150 si 151 la Real Madrid in meciul cu Granda. CR7 s-a accidentat si apoi a plans in vestiar!

Cristiano Ronaldo a ajuns la 151 de goluri la Real Madrid si e pe locul 9 intr-un clasament all-time. Daca va marca la fel ca in sezonul trecut, poate lejer sa ii depaseasca pe Amancio, Butragueno, Pirri si Gento(ultimul are 178 de goluri). Primii 5 sunt mai greu de depasit - Hugo, Puskas, Santillana, Di Stefano si Raul!

Jucatorul Realului nu este insa deloc fericit. Nu a sarbatorit la nicio reusita iar apoi a suferit o accidentare! Englezii merg si mai departe! Daily Mail scrie ca Ronaldo a plans peste 20 de minute in vestiar si este in depresie!

Spaniolii de la AS dezvaluie si motivele nemultumirii lui Cristiano Ronaldo! Jucatorul portughez s-a intalnit sambata cu presedintele clubului, Florentino Perez, si i-a spus ca nu mai poate si ca ar vrea sa plece! Ronaldo nu se simte confortabil in vestiar si nu poate trece peste asta. Relatia lui cu multi colegi s-a schimbat in acest sezon. Cel cu care are o problema este brazilianul Marcelo. Ronaldo e suparat ca acesta joaca mai mult decat prietenul sau Coentrao si, mai ales, ca fundasul brazilian a spus public ca Iker Casillas merita Balonul de Aur!

Ronaldo i-a spus toate problemele sale lui Florentino Perez. El i-a mai spus si ca relatia cu clubul merge in directia gresita, referindu-se la faptul ca intelegerea expira in 2015 si nu a primit nicio propunere pentru prelungire desi alti jucatori, precum Di Maria, Albiol sau Arbeloa si-au reinoit contractele! "Simt ca nu sunt dorit aici", i-a transmis Ronaldo presedintelui clubului.

"Oamenii stiu de ce n-am sarbatorit golurile. Nu o fac atunci cand sunt suparat. De ce sunt suparat? Dintr-un motiv profesional. Oamenii din cadrul clubului stiu de ce sunt suparat. Nu vreau sa spun mai multe" a spus Ronaldo dupa meciul cu Granada.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!