GALERIE FOTO Modelul care a spus că a întreținut relații sexuale cu 7 staruri NBA într-o singură seară și-a anunțat sarcina! 

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Noiembrie 2022, 14:45
Data actualizarii: Joi 10 Noiembrie 2022, 14:45

Aliza Jane (25 ani) a șocat cu declarațiile pe care le-a făcut în urmă cu doi ani. 

Tânăra este unul dintre cele mai renumite modele de pe OnlyFans, iar în 2020 a dezvăluit în cadrul unui podcast că a petrecut o „noapte fierbinte” alături de mai multe staruri din echipa lui Phoenix Suns. Aliza a șocat cu lejeritatea cu care a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu 7 baschetbaliști într-o singură seară, chiar de ziua ei de naștere. 

Imediat după dezvăluirile făcute, Aliza Jane a ajuns pe prima pagină a tabloidelor: „De ziua mea, ziua mea este în weekend-ul Memorial Day și i-am văzut pe toți acolo, am făcut sex cu ei într-o cameră de hotel”. 

Aliza Jane și-a anunțat sarcina 

Într-o postare pe Instagram făcută recent, Aliza Jane își anunța cei peste 28.000 de urmăritori că este însărcinată cu o fetiță: „Cel mai îngrozitor an din viața mea s-a încheiat cu cea mai mare binecuvântare și răspunsul la toate rugăciunile mele. Această fetiță mi-a salvat viața în atât de multe moduri și nu pot să fiu suficient de recunoscătoare că mi-a trimis-o Dumnezeu”. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!