GALERIE FOTO Fiul legendei din Premier League, întreținut de soția care vinde poze pentru adulți: „Eram mort dacă nu își deschidea cont pe acel site!” 

Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Ianuarie 2024, 22:47
Data actualizarii: Miercuri 24 Ianuarie 2024, 22:48

Fiul fostului fotbalist legendar al lui Southampton a vorbit despre perioada dificilă pe care a traversat-o. 

Mitch Le Tissier (31 ani) este fiul lui Matt Le Tissier, legendă în Premier League. Acesta a dezvăluit într-un interviu acordat recent că a suferit o cădere mentală în momentul în care și-a pierdut patru locuri de muncă în decursul a șapte luni. Mitch s-a dechis în cadrul interviului acordat în presa engleză și a recunoscut că ajunsese să bea mult, dar și să parieze pe meciuri de fotbal doar pentru a scăpa de realitate. 

Soția care face OnlyFans l-a salvat pe Mitch Le Tissier

Acesta a dezvăluit și că soția sa, Alex, l-a salvat, în momentul în care a decis să își deschidă cont pe OnlyFans, platformă dedicată adulților, și să își vândă fotografiile sexy. 

„Nu este exagerare să spun că Alex mi-a salvat viața. Cred că aș fi mort acum dacă ea nu și-ar fi deschis un cont pe OnlyFans. În mod bizar a făcut parte mare din recuperarea mea pentru că mi-a luat presiunea de pe umeri, că nu trebuie să fiu undeva la 9 în fiecare dimineață și că mă pot recupera în ritmul meu. 

De asemenea a mai luat din presiunea financiară, care m-a ajutat să mă adun cumva. Chiar cred asta.. nu știu ce aș fi făcut. Nu eram capabil să muncesc și făceam un fel de antrenament online de fotbal care mă ajuta pentru că eram afară și lucram cu copiii și mă bucuram, însă nu făceam suficienți bani la acea perioadă să îmi hrănesc familia și să plătesc chiria. 

Nu știam de ce se întâmplă asta și credeam că totul e greșit, nu îmi puteam controla emoțiile, comportamentul, eram practic un dezastru. Am pierdut patru slujbe și nu era din cauză că nu eram capabil să le fac, dar nu puteam funcționa. Am început la un loc de muncă, însă mergeam la toaletă din 20 de minute pentru că nu puteam sta la o masă cu oameni care se uită la mine. 

Foloseam jocurile de noroc ca un fel de eliberare în același mod în care nu eram alcoolic însă mă îmbătam în fiecare weekend acasă în timpul perioadei de izolare pentru că voiam să îmi ies din propriul cap. Nu eram deloc bine”, a declarat Le Tissier conform Daily Star

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!