Paige Spiranac Stiri

GALERIE FOTO E și frumoasă, și bogată! Cea mai sexy femeie din lume, câștiguri spectaculoase din postările de pe rețelele de socializare

Paige Spiranac (29 de ani) a fost desemnată cea mai sexy femeie din lume de către publicația Maxim.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 09 August 2022, 18:07
Data actualizarii: Marti 09 August 2022, 18:43

Frumoasa sportivă domină clasamentul și în topul câștigurilor obținute din Instagram, depășindu-l pe celebrul Tiger Woods. 

Potrivit publicației The Sun, Tiger Woods câștigă aproximativ 8.500 de lire sterline pentru o postare, în timp ce Paige Spiranac încasează mult mai mult, aproximativ 10.200 de lire sterline pentru fiecare postare de promovare. Podiumul este completat de Rory Mcllroy, cu 7.438 de lire sterline pentru o postare pe Instagram.

Paige Spiranac a fost implicată într-un mare scandal

Sportiva este din ce în ce mai des în atenția opiniei publice, iar de curând a fost implicată într-un nou scandal. 

Vedeta de 29 de ani a participat la un turneu caritabil de golf din SUA, eveniment la care a fost acuzată că l-ar fi convins pe un bărbat să-i trimită 10.000 de euro. Totul s-a dovedit a fi un caz de fraudă online, însă Paige a fost afectată de această întâmplare.

"Acest om a venit și mi-a cerut să facem o poză. La început părea bine, dar apoi a început să spună că l-am furat 10 mii de dolari. A început să mă amenințe. A fost o situație foarte înfricoșătoare.

S-a dovedit că acest om fusese victima unei fraude online făcută de pe un profil fals. Era foarte nervos. M-am chinuit cu aceste probleme de securitate de ceva vreme, dar, în ultima perioadă, situația s-a înrăutățit", a povestit aceasta în presa din Marea Britanie. 

Modifică setările cookies