A scapat cu viata de la Bataclan, a facut-o si de pe Heysel. Povestea incredibila a unui italian: "Cand eram mic, m-am intalnit cu Papa"

Bataclan Heysel paris Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 16 Noiembrie 2015, 09:26
Data actualizarii: Luni 16 Noiembrie 2015, 09:53

Atentatele de vineri seara de la Paris s-au soldat cu peste 132 de victime si au socat o lume intreaga. Drept raspuns, armata franceza a lansat azi-noapte bombardamente asupra Statului Islamic (Toate detaliile pe stirileprotv.ro)

incredibile de viata. La Bataclan au murit cateva zeci de oameni, dar nu si italianul Massimiliano Natalucci, cel care a dezvaluit un lucru absolut uimitor.

29 mai 1985. Heysel, Bruxelles

Massimiliano Natalucci avea 15 ani in 1985, atunci cand tatal sau il ducea la finala Cupei Campionilor Europeni dintre Juventus si Liverpool. 

Partida disputata pe Heysel a ramas in istorie ca unul dintre cele mai negre meciuri, finalul acesteia fiind unul tragic. 

39 de oameni si-au pierdut viata si 600 au fost raniti intr-o busculada creata dupa ce suporterii lui Liverpool au invadat un sector neutru si s-au apropiat de cei ai lui Juventus.

In mijlocul suporterilor torinezi se afla si Massimiliano Natalucci, cel care a fost insa aparat de ceea ce a spus mai tarziu ca a fost un inger pazitor.

13 noiembrie 2015. Bataclan, Paris

La 30 de ani distanta, acelasi italian s-a aflat in sala de la Bataclan intr-o noapte neagra. Ajuns la 45 de ani, acesta asista la un concert rock in momentul in care gloantele au inceput sa ii suiere pe la urechi.

Si de aceasta data, Natalucci a supravietuit, iar cotidianul italian Corriere Adriatico a reusit sa afle mai multe detalii.

Acesta a scapat cu cateva zgarieturi, in timp ce un prieten de-al sau a fost ranit la umar de un glont.

"Teroristii au fost la 3 metri de ei in momentul in care au inceput sa traga", a dezvaluit tatal lui Natalucci pentru Corriere Adriatico.

Italianul s-a intors acasa, dar nu a aparut inca public. Totusi, sora sa a vorbit si ea in presa din Peninsula: "Cand era mic, Massimiliano l-a intalnit pe Papa Ioan Paul al II-lea la Roma. Avea 8 ani, iar Papa l-a pupat pe frunte. Poate ca de atunci a fost ferit de moarte, ingerii l-au protejat".

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!